Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Τσίπρας: «Στην Κωνσταντινούπολη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»!



Τσίπρας: «Στην Κωνσταντινούπολη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»!
askordoulakos
    Μετά  το σχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Πάρκο Γουδή, Τσίπρας, Αυλωνίτου, Σάκης Ρουβάς, Κατρούγκαλος και Ερντογάν θα έχουν συνάντηση τις επόμενες μέρες, από την οποία θα ανακοινωθεί η έναρξη του σχεδίου ολοκληρωμένης αστικής παρέμβασης, η οποία και θα περιλαμβάνει το γκρέμισμα του γηπέδου της Μπεσίκτας και νέο γήπεδο για την ΑΕΚ, εκεί όπου είναι οι ρίζες  της: Στην Κωνσταντινούπολη!
    Η Κωνσταντινούπολη ήταν μία από τις προτεινόμενες λύσεις στην
ΑΕΚ από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αφορούσε την κατασκευή γηπέδου 32.000 θέσεων σε δύο πιθανές περιοχές: H πρώτη βρισκόταν από την πλευρά των Δαρδανελίων και η δεύτερη ακριβώς απέναντι, από το μνημείο της Αγίας Σοφίας .
    Από την κυβέρνηση, λοιπόν, έχει συζητηθεί διεξοδικά το θέμα με όλες τις παραμέτρους και η έκταση που θα δοθεί τελικά στην
ΑΕΚ, είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω από την παλαιά Οθωμανική Πύλη. Το σχέδιο προβλέπει επίσης, ότι στο σημείο, που βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, θα υπάρξει ένας ενιαίος χώρος πρασίνου, από το Άλσος μέχρι και τον Όλυμπο.
    Βέβαια, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν ν’ αποκτήσουν γήπεδα, ο Παναθηναϊκός στο Πάρκο Γουδή κι η ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη, παρά να ξαναγίνουν κυβέρνηση όλα τα λαμόγια των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (
διότι κάποια από αυτά θα χωθούν στα  επόμενα κυβερνητικά σχήματα, ως τσόντες).
    Για αυτό, άλλωστε, έχουν πανικοβληθεί κι έχουν αρχίζει να γελοιοποιούνται, τάζοντας-
όχι γεφύρια και ποτάμια- αλλά γήπεδα, την ίδια στιγμή, που στα πιο πολλά νοσοκομεία δεν υπάρχει, ούτε βάμμα ιωδίου!
    Το πιο πιθανό είναι, ότι η εν λόγω... πρωτότυπη προεκλογική στρατηγική αποτελεί έργο Καρανίκα.
    Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον...
Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου