Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Απίστευτο: Ζητούν από ορεινούς δήμους της Κρήτης να καταγράψουν... τις παραλίες τους!



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Απίστευτο: Ζητούν από ορεινούς δήμους της Κρήτης να καταγράψουν... τις παραλίες τους!
    Δεν χρειάζεται να έχει επισκεφθεί κανείς τον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ή το δήμο Ανωγείων στην Κρήτη για να γνωρίζει το στοιχειώδες: Είναι ορεινοί και δεν έχουν παραλίες και αιγιαλούς.
    Ομως για κάποιους «μανδαρίνους» αυτό λίγη σημασία έχει, αφού απαίτησαν από τους δύο αυτούς Δήμους, να καταγράψουν τις παραλίες και τους αιγιαλούς στο πλαίσιο ελέγχου από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
    Οπως αναφέρει το ekriti.gr, πριν από λίγο καιρό, σε έναν από τους δύο Δήμους, έφτασε έγγραφο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπινων Δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα από την Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών", βάσει του οποίου ο Δήμος θα έπρεπε να καταγράψει τις παραλίες και τους αιγιαλούς και να στείλει πίσω το ερωτηματολόγιο που θα έπρεπε να απαντήσει. Αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2016 και φυσικά ο Δήμος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να απαντήσει αφού πολύ απλά, παραλίες και αιγιαλοί δεν υπάρχουν!
    Ωστόσο η δημόσια υπηρεσία φαίνεται ότι... θίχθηκε από την... σιωπή των δήμων. Ετσι πριν από λίγες ημέρες μία άλλη επιστολή από την ίδια υπηρεσία, έφτασε και πάλι στον Δήμο μέσω της οποίας ζητούσαν... εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή ως προς το γιατί δεν απέστειλε συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο!   Επέμειναν δηλαδή να ζητούν από τον συγκεκριμένο Δήμο, να καταγράψει τις παραλίες και τους αιγιαλούς, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να ελέγξουν αν απευθύνονται σε Δήμο ο οποίος όντως διαθέτει αυτά που ζητούν.
Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο.
    Δείτε το έγγραφο που έφτασε στους Δήμους μέσα στους οποίους βρίσκονται και οι Δήμοι Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου