Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Γ.Μπουτάρης: «Είμαστε σε δημιουργικό αναβρασμό, δεν διαλυόμαστε»



Γ.Μπουτάρης: «Είμαστε σε δημιουργικό αναβρασμό, δεν διαλυόμαστε»
Εμείς να δείς, σε τι… «αναβρασμό» είμαστε !
praktoreio-macedonia.gr
    ''Ο δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μεγάλο αναβρασμό και όχι η "Πρωτοβουλία", όπως κάποιοι λένε. Είμαστε σε δημιουργικό αναβρασμό, δεν διαλυόμαστε. Δημιουργούμε χάος, γιατί μόνο από το χάος βγαίνουν πράγματα", ήταν το σχόλιο του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια συνάντησης που είχε το μεσημέρι με δημοσιογράφους, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τη Στρατηγική 2020 - 2030.
    Η ενημέρωση έγινε με τη συμμετοχή και της αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Λίνας Λιάκου, εν αναμονή της σχετική ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
    Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει το Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη δημιουργία διαδημοτικών έργων στη Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη.
     "Διεκδικούμε την Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη όχι για να "καπελώσουμε" κάποιον. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες πόλεις. Δεν ορίζει η περιφέρεια τι θα κάνει ο δήμος. Η περιφέρεια δεν θέλει να το καταλάβει και δεν είναι θέμα τώρα με τον κ.Τζιτζικώστα, πάντα έτσι ήταν", είπε ο κ.Μπουτάρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου