Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Ας πατήσουν το πόδι τους. Να δούμε πως θα φύγουν».



Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Ας πατήσουν το πόδι τους. Να δούμε πως θα φύγουν».
    Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχετικά με το μπαράζ δηλώσεων των Τούρκων αξιωματούχων.
    Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι  ¨Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε άριστη κατάσταση, με πολύ υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση με ηρεμία, με σωφροσύνη αλλά και με αποφασιστικότητα".
    Μάλιστα όπως συμπλήρωσε: "Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος-ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας- αλλά ο κ. Κοτζιάς και υπουργός Εθνικής Άμυνας εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα, να πατήσει σε ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή.   Θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Η πολιτική των Σημίτη και Πάγκαλου, που προσφάτως πέρασε και στη ΝΔ, έχει παρέλθει χωρίς επιστροφή" τόνισε ο κ. Καμμένος και κατέληξε λέγοντας:  "Άμα θέλουν, να δούμε. Θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί…; Να δω πως θα φύγουν μετά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου