Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ταξιδεύεις και ψάχνεις καντίνα για φαγητό; Τώρα μπορείς να βρεις, χάρη σε έναν Θεσσαλονικιό.



Ταξιδεύεις και ψάχνεις καντίνα για φαγητό; Τώρα μπορείς να βρεις, χάρη σε έναν Θεσσαλονικιό.
    Καντίνες θα δούμε συνήθως σε κεντρικές πλατείες και δρόμους, κοντά σε κέντρα διασκέδασης, παραλίες, αγορές, αθλητικούς χώρους και στην Εθνική οδό. Λόγω της δυσκολίας όσων ταξιδεύουν να μαγειρέψουν κανονικά γεύματα υπήρξε έντονη η ανάγκη σίτιση, έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτες καντίνες.
    Πριν από 1990 έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους με μορφή που γνωρίζουμε όλοι, αποτελούν την επιλογή για φαγητό όταν ταξιδεύουμε ή μετά από νυχτερινή έξοδο.
    Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε στο διαδίκτυο οτιδήποτε μας χρειάζεται. Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος από την Θεσσαλονίκη, έφτιαξε τον πρώτο διαδικτυακό χάρτη για καντίνες. Ταξιδεύεις ή
βρίσκεσαι μετά από νυχτερινή έξοδο και θέλεις να βρεις μια καντίνα, σε όποιο μέρος στην Ελλάδα και αν βρίσκεται πλέον μπορείς μέσω του ίντερνετ να δεις που βρίσκεται η πλησιέστερη καντίνα.
    Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μιλώντας στο seleo, εξηγεί πως του ήρθε αυτή η ιδέα, '' Ήμουν έξω βράδυ με τους φίλους μου και τρώγαμε εκεί σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω μια σελίδα, έτσι δημιούργησα ιστοσελίδα kantines-online.gr, που μπορείς να βλέπεις που υπάρχουν καντίνες σε όλη την Ελλάδα'' και συμπληρώνει, ''ένα χρόνο πριν είχα αυτή την ιδέα και πλέον έχει υλοποιηθεί, βγήκε προς τα έξω. Ήταν μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, καθώς χρειάστηκαν πολλές ώρες για να φτιαχτεί αυτή η σελίδα από εμένα''.
    Μέχρι στιγμής ο χρήστης του ίντερνετ θα βρει περίπου 36 καντίνες , ωστόσο όπως αναφέρει στο seleo, συνεχώς τον καλούν ιδιοκτήτες καντίνας για καταχωρηθούν. Η καταχώρηση είναι εντελώς δωρεάν. ''Δεν υπάρχει κόστος για να καταχωρηθεί κάποιος στην σελίδα, παραμονή εντελώς δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει τα στοιχεία του, για να καταχωρηθεί στον χάρτη'' τονίζει.
    Μπαίνοντας κάποιος στην ηλεκτρονική σελίδα, kantines-online.gr και κάνοντας κλίκ πάνω σε μια τοποθεσία, μπορεί να δει που κόντα υπάρχει κάποια καντίνα.

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΥΠΑΙΘΡΩ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ..ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!!Ο ΦΛΟΓΟβόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή