Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μιχαήλ Γουμαλάτσος, Αντγος ε.α. (Υποψήφιος για το ΔΣ/ΕΑΑΣ )



               Αγαπητοί συνάδελφοι,
               Πράγματι ζούμε μια  πρωτοφανή  οικονομική  και δημοσιονομική κρίση η οποία δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της  χώρας μας ,με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πτυχές της ζωής των εν αποστρατεία συναδέλφων και όχι μόνον.
              Τα προβλήματα  αυτά   χρειάζονται, άμεση, δυναμική, δραστήρια και αποτελεσματική αντιμετώπιση και πιστεύω ότι η ΕΑΑΣ αποτελεί το θεσμοθετημένο εκείνο φορέα ,που με κατάλληλη στελέχωση ,θα κάνει αυτό που πρέπει να γίνει, όταν χρειάζεται να γίνει, με γνώμονα  την προάσπιση των συμφερόντων  των μελών της. Θα ήταν τραγωδία ,εάν τις ελπίδες και τα όνειρα τόσων χιλιάδων συναδέλφων ,ένα  ασυγχρόνιστο ΔΣ τα έκανε εξωπραγματικά.
              Επειδή όλους μας στη κοινή  πορεία , μας συνδέουν στιγμές που πάντα θα περιπλανώνται στις αναμνήσεις μας ,όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν έχουμε τώρα τη πολυτέλεια και το χρόνο ,όσο θυμωμένοι κιαν είμαστε ,να αφήσουμε στη τύχη τις τύχες μας , για  να δείξουμε ότι είμαστε σκληροί με  όλους.
              Κατέρχομαι , ως υποψήφιος για τη θέση του Μέλους του ΔΣ ,στις εκλογές της 19ης Φεβρουάριου 2017, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ, ανεξάρτητος, χωρίς να ταυτίζομαι με κανένα χώρο και εφόσον τιμηθώ με την ψήφο σας και εκλεγώ, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης του προέδρου.
               Η διαδρομή μου είναι γνωστή και δεν αναφέρομαι σε αυτή.
              Εφόσον εκλεγώ, σε αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη του ΔΣ, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ποιοτική και αποτελεσματική αναβάθμιση της Ενώσεως, μιας Ενώσεως που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων ανεξαρτήτως των μελών της, αλλά και που μαχητικά θα διεκδικεί τα νόμιμα αιτήματα όλων των στελεχών.
                                                                                                   Με τιμή
                                                                                      Μιχαήλ Γουμαλάτσος
                                                                                               Αντγος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου