Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ο Βίκτορ Όρμπαν δεν αστειεύεται και διαλύει τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ουγγαρία



Ο Βίκτορ Όρμπαν δεν αστειεύεται και διαλύει τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ουγγαρία
Τον θεωρεί εχθρό για την εθνική ασφάλεια της χώρας του
    Ο Β. Όρμπαν διαλύει τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ουγγαρία, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Σίλαρντ Νέμεθ (Szilard Nemeth) από το κόμμα Fidesz, οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Αμερικανό ουγγρικής καταγωγής Σόρος, εξυπηρετούν τους παγκόσμιους καπιταλιστές και τοποθετούν την αρχή της πολιτικής ορθότητας πάνω από τις εθνικές κυβερνήσεις.
    «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει ένα διεθνές περιβάλλον», λόγω της επιλογής του Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ο Νέμεθ στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MIT.
    Στο ουγγρικό κοινοβούλιο οι βουλευτές άρχισαν να συζητούν ένα νομοσχέδιο που να επιτρέπει στις αρχές να κάνουν δημοσιονομικούς ελέγχους στις ηγεσίες των ΜΚΟ.
    Σημειώνεται ότι ο Βίκτορ Όρμπαν, είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που υποστήριξε την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ.
    Ο δισεκατομμυριούχος προπαγανδιστής είναι υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ με ένα ευρύ δίκτυο οργανώσεων που προωθούν φιλελεύθερες πολιτικές μέσω της «ανοιχτής κοινωνίας» κυρίως στην πρώην κομμουνιστική Ανατολική Ευρώπη, αλλά και άλλες υποχείριες χώρες.
    Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τον 86χρονο δισεκατομμυριούχο ότι αποτελεί μέρος της «Παγκόσμιας Δομής Εξουσίας», η οποία είναι υπεύθυνη για την οικονομική εξαθλίωση της εργατικής τάξης, στερώντας από τις χώρες τον πλούτο τους που κατευθύνονται στις τσέπες μιας χούφτας μεγάλων εταιρειών και πολιτικών κοινοτήτων.
    Ο Orban επανειλημμένα έχει πει σκληρές αλήθειες, σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους που κάνουν ότι μπορούν για να κατευνάσουν τους λαούς τους, προσπαθώντας να τους πείσουν ότι οι ραγδαίες δημογραφικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα είναι κάτι το φυσιολογικό και ότι αυτή η «Νέα Ευρώπη», αυτό το «διαφορετικό» τερατούργημα, θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους.
    Αναφέροντας συνέχεια πως η Ευρώπη ανήκει μόνο στους Ευρωπαίους, ο Όρμπαν έχει «σπάσει τον τσαμπουκά” της Ευρωπαικής πολιτικής Ελίτ, η οποία προσπαθεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε μια πολυεθνική, πολυπολιτισμική μάζα, με υπάκουους καταναλωτές, χωρίς μια ενιαία εθνική ταυτότητα, χωρίς πολιτισμικό σύστημα αξιών.
    Αν αυτό επιτευχθεί, θα δημιουργήσει ένα δυσλειτουργικό και χαοτικό περιβάλλον, το οποίο θα επιτρέψει στις ελίτ να ελέγχουν εύκολα τις διαιρούμενες μάζες. Αυτή η μακιαβελική στρατηγική είναι η γνωστή λογική του «διαίρει και βασίλευε».
    Όλοι γνωρίζουμε πως οι νεοφιλελεύθεροι, οι «προοδευτικοί” και τα διάφορα «αριστερίστικα” σχήματα έχουν ένα στόχο για μας: μεγαλύτερη ποικιλομορφία, περισσότερη πολυπολιτισμικότητα, περισσότερο Ισλάμ και η διάβρωση της πολιτισμικής μας ταυτότητας.
    Ο Viktor Orban, έχει βάλει ως στόχο να υπερασπιστεί την Ευρώπη, την ιερή πατρίδα μας, από τις φαύλες δυνάμεις που επιδιώκουν να την εξαφανίσουν. Ας γίνει παράδειγμα και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες αλλά και στην εγχώρια πολιτική ελίτ που ακολουθεί πιστά την σαπισμένη και επικίνδυνη «πολιτική ορθότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου