Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο: Έλληνας προπονητής σε δύο ομάδες!



Απίστευτο: Έλληνας προπονητής σε δύο ομάδες!
Έχει «τυχερό αριθμό» το επτά ( 7 ) !
sdna.gr
    Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν πρέπει να λες ότι τα έχεις δει όλα.
    Όπως γράφει το sport.argonafplia.gr, ο Γιώργος Μπέλλος, ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες ότι έκλεισε προπονητή για τον Παναργειακό τον Θανάση Σταματόπουλο, ο οποίος πήγε στο Άργος για δύο ημέρες και έκανε ισάριθμες προπονήσεις με όσους παίκτες βρήκε, ενόψει του αγώνα με την Μεγαλόπολη και στη συνέχεια ακολούθησε η αναβολή της αγωνιστικής λόγω κακοκαιρίας.
    Όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν φάνηκε κανείς στο Άργος, ούτε φυσικά ο νέος προπονητής και ούτε λόγος για προπόνηση για τους παίκτες- κάποιοι απο τους οποίους κατέφευγαν σε ομάδες του τοπικού για να κρατηθούν σε μια υποφερτή δραστηριότητα.
    Κάπως έτσι ο Παναργειακός ετοιμάστηκε να πάει την Κυριακή στην Βάρδα, όπου προθυμοποιήθηκαν να πάνε 13 ποδοσφαιριστές χωρίς να έχουν κάνει προπόνηση.
    Το επόμενο συμβάν είναι ότι ο Γιώργος Μπέλλος, ειδοποίησε τον Σταματόπουλο να πάει την Κυριακή με το πλοίο από την Ζάκυνθο και να καθίσει στον πάγκο και να κοουτσάρει 11 άγνωστους σε αυτόν παίκτες και επιπλέον απροπόνητους…
    Η υπόθεση προπονητή όμως έχει κι άλλο περιεχόμενο: ο Θανάσης Σταματόπουλος, την προηγούμενη του αγώνα στην Βάρδα κοουτσάρισε κανονικά την ομάδα στην οποία δουλεύει, τον Παναρτεμισιακό, ο οποίος μάλιστα έχασε με 7-2 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ζακύνθου…
    Επίσης, ο Σταματόπουλος είναι και προπονητής της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου
    Τώρα πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι προπονητής σε δύο ομάδες στην Ζάκυνθο και σε μια στο Άργος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το έχει σκεφτεί κανείς ακόμη κι ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
    Το  sport.argonafplia.gr, παραθέτει και ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ioniansports με παιχνίδια των ομάδων του Θανάση Σταματόπουλου στην Ζάκυνθο:
ΑΟΚ – Παναρτεμισιακός 7 – 2
    – Άνετη επικράτηση του ΑΟΚ επί του Παναρτεμισιακού με την ομάδα των Αλυκών να κάνει περίπατο συντρίβοντας τους φιλοξενούμενους με 7-2. Ο ΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο πρωτάθλημα μένοντας μόνος πρώτος στην βαθμολογία.
    Στον Αγγερικό ο ΑΟΚ τα βρήκε σκούρα μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά καθώς από εκεί και πέρα παρά τον αίθριο καιρό «έβρεξε» γκολ και μάλιστα πολλά.. Οι γηπεδούχοι μέχρι να  βρουν τα πατήματα τους δυσκολεύτηκαν αρκετά από την φιλόδοξη ομάδα του Παναρτεμισιακού… όμως ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ… Ο Κώστας Κάρδαρης ήταν αυτός που άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του με δυνατό σουτ και έκανε το 1-0
    Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να ισοφαρίσουν όταν ο Κορφιάτης με κεφαλιά έκανε τον Χαρακτινό να κάνει σπουδαία επέμβαση. Σε αυτή την φάση οι του Παναρτεμισιακού διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.  Στο 20΄ ο Καραμαλίκης με εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν τα όνειρα των «ελαφιών για ένα θετικό αποτέλεσμα.
    Ο ρυθμός των γηπεδούχων ήταν δαιμονιώδης. Στο 21΄ ήταν η σειρά του  Μαλαφούρη να κάνει με προβολή το 3-0. Στο 35 ο Αλέξης Κομιώτης θα χριστεί και αυτός σκόρερ και θα ανεβάσει τον δείκτη στο 4-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.
    Ο Στάθης Καραμαλίκης πέτυχε άλλα δύο τέρματα και ο Σάκης Μαλαφούρης άλλο ένα για λογαριασμό του ΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 2 γκολ με τον συνήθη ύποπτο Αλκη Αλεξανδρίδη. Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Θωμά Τρομπούκη βρήκε τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλη μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Πάνος Γουσέτης): Χαρακτινός, Κομιώτης Ι., Δρόσος, Λιβέρης Στ., Κομιώτης Αλ., Μαρούδας Μ.Ι. (65΄ Πάνος), Κάρδαρης Κ. (55΄ Κωστής), Κωστάκης, Μαλαφούρης, Καραμαλίκης (65΄ Θ. Κάρδαρης), Μυτιλήνης.
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Θανάσης Σταματόπουλος): Κυπριώτης, Πολίτης, Χριστοδουλόπουλος, Μπάστας Αν., Καπετάνης, Διαμαντής (16΄ λ.τρ. Τσιριγώτης Β.), Βαρβαρίγος (60΄ Ζανφιράκε), Κλάδης Β. (76΄ Σόνι), Αλεξανδρίδης, Σταμίρης, Κορφιάτης.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 7-0
    Και το ότι συμπλήρωσε ομάδα και κατέβηκε στην Βάρδα ο  Παναργειακός, είναι κατόρθωμα με τις συνθήκες που επικρατούν τον τελευταιο ένα μήνα περίπου στην ομάδα.
    Οπότε το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα και το ερώτημα είναι αν η ομάδα του Άργους θα βρεί τρόπο να συνεχίσει στο πρωτάθλημα…
    Στο 3’ προσωπική ενέργεια του Αγουρίδα και σουτ έξω από τη περιοχή το 1-0.
    Στο 12’ σε σουτ του Γούρμου η μπάλα βρήκε σε χερι αμυντικού και με πέναλτι ο Νικολόπουλος έκανε το 2-0.
    Στο 15΄ φοβερό σουτ του Καρούτη έξω από τη περιοχή και το 3-0.
    Στο 34΄προσπάθεια και κάθετη του Καρούτη στον Ντόμα, αυτός το 4-0.
    Στο 39’ ο Γούρμος έκανε και το 5-0.
    Στην αρχή του ημιχρόνου ο Κωνσταντέλος έκανε το 6-0 και στο 78’ ο Σαμπανέι διαμόρφωσε το 7-0.
    Από πλευράς Παναργειακού, είχαμε στο 36΄ένα σουτ του Αγγελόπουλου που απέκρουσε δύσκολα ο Καπούταλης και στο 85’ ένα ακόμη καλό σουτ του Κυριακόπουλου, απόκρουση του τερματοφύλακα, νέο σουτ του Κουρδιμά το σταμάτησε ο Καπούταλης.
ΒΑΡΔΑ: Καπούταλης, Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος (46’ Παλιάτσας), Πολίτης, Καρούτης, Γούρμος (46’ Κωνσταντόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι (46’ Λούρμπας_.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Πλατής, Βαρότσης, Καρέλης,Ζαχαράκης, Φίλης, Φλεβάρης, Αγγελόπουλος, Κουρδιμα, Ανδριόπουλος, Φασούλης, Κυριακόπουλος.
   Σε ένα Σαββατοκύριακο ο Θανάσης Σταματόπουλος είδε τις ομάδες του να χάνουν το Σάββατο με 7-2 στο πρωτάθλημα Ζακύνθου και την Κυριακή με 7-0 με τον Παναργειακό στην Βάρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου