Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Αδιόρθωτοι δημόσιοι υπάλληλοι: Έκλεισαν την Γενική Γραμματεία Εμπορίου για να κόψουν πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ψήσουν σουβλάκια!



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Αδιόρθωτοι δημόσιοι υπάλληλοι: Έκλεισαν την Γενική Γραμματεία Εμπορίου για να κόψουν πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ψήσουν σουβλάκια!
Μα φυσικά εις βάρος του ωραρίου! Τι ήθελαν, δηλαδή όσοι διαμαρτύρονται, να κόψουν πίττα απογευματιάτικα ή βραδυάτικα;
«ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ» δεν είναι το σλόγκαν ;
    Λουκέτο μπήκε στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Βιομηχανίας έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να διασκεδάσουν.
    Μάλιστα, οι πολίτες που προσέρχονταν προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους δεν είχαν ενημερωθεί πως οι υπηρεσίες της γραμματείας δεν θα λειτουργήσουν. Ωστόσο την αποκλειστική ευθύνη φαίνεται πως έχει ο σύλλογος εργαζομένων που δεν είχε φροντίσει να κάνει μία ενημέρωση έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το κοινό.
    Στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων παρευρέθηκαν αμφότεροι οι δύο γενικοί γραμματείς, Παπαδεράκης και Ζαφείρης.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία υπέστησαν πολίτες που είχαν ταξιδέψει για τον σκοπό αυτό από την επαρχία ενώ ένας συμπολίτης είχε έρθει αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό από την Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, πριν το ταξίδι του στην πρωτεύουσα είχε ενημερωθεί από τον ιστότοπο της γενικής γραμματείας ότι οι υπηρεσίες της την Πέμπτη θα λειτουργούσαν κανονικά.
    Να σημειωθεί, ότι την επομένη ημέρα υπήρξε ανάρτηση στον ιστότοπο, η οποία πληροφορούσε τους πολίτες πως: «
Η κατάθεση των εμπορικών σημάτων και το πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Εμπορικής Ιδιοκτησίας την Πέμπτη 19-01-2017 λόγω εκδήλωσης κοπής πίτας θα λειτουργήσει ως τις 12:30».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου