Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια για το ποδόσφαιρο του Ηρακλή!



ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια για το ποδόσφαιρο του Ηρακλή!
http://www.sport24.gr/
    Το τμήμα πινγκ πονγκ του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια εις ένδειξη πένθους για την εικόνα της ποδοσφαιρικής ομάδας!
    Σε αντίθεση με την εικόνα και τα προβλήματα που έχει η ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχουν τμήματα στον Ερασιτέχνη Ηρακλή τα οποία κάνουν εξαιρετική πορεία. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η ομάδα του πινγκ πονγκ η οποία είναι δεύτερη στην Α1 των ανδρών.
    Το συγκεκριμένο τμήμα του "γηραιού" εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία στους αγώνες του Σαββατοκύριακου θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια εις ένδειξη πένθους για τα όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης το διήμερο 28 και 29 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, η ομάδα θα συμμετάσχει σε 3 αγώνες στην προσπάθειά της να διατηρήσει μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια στο δρόμο για την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη 2η θέση στην υψηλότερη κατηγορία της Ελλάδας και μοναδικός σκοπός είναι να διατηρηθούμε μέσα στις 4 πρώτες.
    Βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και ειδικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι παίκτες της ομάδας πινγκ πονγκ θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους. Η εικόνα της σύλληψης του φιλάθλου η οποία καταπατάει όλα όσα πρεσβεύει ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όσα έχει καταγράψει η Ελληνική ιστορία από μέλη, φιλάθλους και αθλητές του συλλόγου, είναι πλέον χαραγμένη στη μνήμη μας και η λύπη που μας προκαλεί είναι τεράστια. Λυπόμαστε για το ανύπαρκτο ήθος της διοίκησης. Για τα ψέματα.   Για την ανικανότητα. Για τις σκοπιμότητες. Για την καταστροφή που εσκεμμένα προκαλεί. Για τις ειρωνικές ανακοινώσεις.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν και θα είναι πάντα ο κόσμος του και οι αθλητές του. Ο κόσμος που γέμισε το Ιβανώφειο το Σάββατο και η ομάδα-οικογένεια που «γύρισε» τον αγώνα. Η Ελληνική ομάδα που κέρδισε στο κλειστό της Μίκρας. Όλα τα τμήματα μικρά και μεγάλα που αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα και οι γονείς που έχουν ως πρώτη επιλογή για το παιδί τους τον ιστορικό αυτό σύλλογο. Όλοι αυτοί είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Μόνο αυτοί.

Σεβασμός στη φανέλα
Σεβασμός στον αθλητή
Σεβασμός στον αντίπαλο
Σεβασμός στον φίλαθλο
ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε..
Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου