Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Προκλητικός Κυρίτσης: Αυτό που έγινε στη Μόρια μπορεί να συμβεί σε κάθε σπίτι.



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Προκλητικός Κυρίτσης: Αυτό που έγινε στη Μόρια μπορεί να συμβεί σε κάθε σπίτι.
Μην κρίνεις εξ’ ιδίων τα αλλότρια.
Στο δικό σου το σπίτι, μπορεί να συμβεί. Όχι στο δικό μου !
    Για το τραγικό ατύχημα στη Μόρια της Λέσβου με τους δύο νεκρούς μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υπεύθυνος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.
    Ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, υποστήριξε πως ένα τέτοιου είδους ατύχημα θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε σπίτι. «Ένα τέτοιο δυστύχημα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σπίτι, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για συνθήκες έκτακτης ανάγκης» είπε χαρακτηριστικά.
    Παράλληλα τόνισε πως ένα τέτοιο τραγικό συμβάν δεν θα πρέπει να μπαίνει στον ίδιο παρανομαστή με τα γεγονόταν που συνέβησαν στη Χίο καθώς εκεί όπως είπε τα προκάλεσαν ακροδεξιοί.
( Πάλι αυτά τα καθίκια, οι εγκληματίες οι ακροδεξιοί φταίνε….. )
     «Οι προσφυγικές ροές δεν ελέγχονται από την Ελλάδα, όπως επίσης δεν είναι στον έλεγχό μας και η ροή εξόδου. Απαιτείται λεπτή διαχείριση του προβλήματος», σημείωσε.
    Ακόμη, ο υπεύθυνος του Συντονιστικού Οργάνου επέρριψε ευθύνες στους Ευρωπαίους για την κατάσταση στα νησιά και τους αργούς ρυθμούς σημειώνοντας ότι δεν έχουν στείλει τη βοήθεια που υποσχέθηκαν και θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους για να μπορούν να κουνούν το δάχτυλο.
    «Η πίεση μας προς την Ευρώπη είναι συνεχής, αλλά δυστυχώς οι Ευρω-Τουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε όξυνση. Κάθε φορά που οι Ευρωπαίοι σκληραίνουν τη στάση τους, αντιστοίχως υπάρχει η απειλή από την Άγκυρα για το προσφυγικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κυρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου