Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απιθανες καταγγελιες Ιβιτς για παικτες του ΠΑΟΚ, χωρις ονοματα .



Απιθανες καταγγελιες Ιβιτς για παικτες του ΠΑΟΚ, χωρις ονοματα .
Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει ο Ίβιτς. Αυτά τα πράγματα, συμβαίνουν….
Θυμάμαι ότι το 1974 στον Ηρακλή ήρθε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ο Βέλκοβιτς.
Έλα όμως, που οι παίκτες δεν τον ήθελαν, γιατί προτιμούσαν τον Φανάρα…..  ή τον Δινόπουλο….
Έτσι λοιπόν, στις 10 Νοεμβρίου 1975, ( ΉΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΚΕΊ…) στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο, σύσσωμη η άμυνα έκανε «καμάντζο» και ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1, αφού Ασλανίδης και Παρίδης έκαναν…. βόλτες από τα πλάγια!
Για την ιστορία, ο Βέλκοβιτς έπαιξε μόλις 4 αγώνες.
    Σαφείς αιχμές από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε για ύπουλα πράγματα και τόνισε ότι θα συζητήσει με τον Σαββίδη προκειμένου να φύγουν κάποιοι ή ο ίδιος!
    Μετά το ματς ο Ίβιτς τόνισε μεταξύ άλλων για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την ήττα:
    Είναι κάποια λάθη που δεν μπορεί να γίνονται. Θα συζητήσω σε λίγο με τον μεγαλομέτοχο και ή θα φύγω εγώ ή αυτοί. Δεν λέω εγώ ότι κάποιοι δεν μπορούν αλλά ότι δεν θέλουν. Και πιστεύω ότι μερικοί από εσάς το ξέρετε. Κάποιοι έχουν πρόβλημα στα αποδυτήρια.
    Στην αρχή έκανα κάποια πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που τελευταία στιγμή τα άλλαξα. Κάποιους παίκτες. Θα έχουμε συνάντηση σε λίγο και θα δούμε τι θα κάνουμε.
    Δεν λέω ότι θέλουν να… φάνε κάποιοι παίκτες τον Ίβιτς αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο ύπουλα. Δείτε τα γκολ προσεχτικά και θα καταλάβετε. Εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής ακόμα και αν δεν γούσταρα έναν παίκτη, έμπαινα μέσα και τα έδινα όλα. Ο αθλητικός διευθυντής είναι ενημερωμένος ήδη. Εδώ και 20 μέρες για να μην πω έναν μήνα συμβαίνει αυτό.
O Σαββίδης στηρίζει τον Ίβιτς
    Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στη συνάντηση που είχε με τον Σέρβο τεχνικό, παρουσία και του Λούμπος Μίχελ, όχι μόνο τον στήριξε, αλλά του ζήτησε να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις θέλει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
    Παρά την πικρία από την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Ιβάν Σαββίδης δεν χρεώνει στον Βλάνταν Ίβιτς την γκέλα, αντιθέτως τον στηρίζει. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες παρουσία και του Λούμπος Μίχελ.
    Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέθεσε σε Μίχελ και Ίβιτς την ευθύνη να κάνουν τις κινήσεις που νομίζουν σωστές για να λυθεί το πρόβλημα, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό, σημαίνει πως ενδεχομένως οι όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα αφορούν σε αποχώρηση παικτών!
    Παράλληλα, ο Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων ότι δεν ξανάρχεται Τούμπα λόγω της ντροπής που του προκαλεί αυτή η εικόνα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτή του η κίνηση δεν σημαίνει ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου