Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τζιχαντιστές ντύθηκαν... γυναίκες για να το σκάσουν από τη Μοσούλη



Τζιχαντιστές ντύθηκαν... γυναίκες για να το σκάσουν από τη Μοσούλη
    Οι λιπόψυχοι τρομοκράτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν την εντολή του αλ Μπαγκντάντι για απομάκρυνση των γυναικών των διοικητών από την «πρώτη γραμμή»
    Φαίνεται πως η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Μοσούλη έπεσε «βαριά» σε δύο τζιχαντιστές, οι οποίοι αποφάσισαν να το σκάσουν κακήν κακώς από την πόλη, εκμεταλλευόμενοι την εντολή απομάκρυνσης των συζύγων των διοικητών του Ισλαμικού Κράτους.
    Καθώς η μάχη για την απελευθέρωση της πόλης μαίνεται για τέταρτη μέρα στο Ιράκ, ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, φέρεται να έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι γυναίκες των διοικητών του ISIS από την πρώτη γραμμή και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.
    Την εντολή αυτή όμως φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν και κάποιοι λιπόψυχοι μαχητές του, προκειμένου να την «κοπανήσουν» από την πόλη και τους «συντρόφους» τους.
    Προκειμένου να εγκαταλείψουν την Μοσούλη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι δύο άνδρες επέλεξαν να ντυθούν γυναίκες, όμως συνελήφθησαν λίγα χλμ μακριά από την πόλη από Κούρδους Πεσμεργκά. Το αποτέλεσμα; Η φωτογραφία που τους δείχνει ντυμένους με... φουστάνια κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου!
    Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως ο Μπαγκντάντι έχει «στριμωχθεί» στη Μοσούλη. Όπως δήλωσε ο στρατηγός Γκάρι Βολέσκι του αμερικανικού στρατού, που ηγείται των χερσαίων δυνάμεων του συνασπισμού κατά του ISIS, αρκετοί διοικητές του επικεφαλής των τζιχαντιστών προσπαθούν να αποδράσουν από την Μοσούλη, εν όψει «πολλαπλών επιθέσεων» που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου