Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα περιπέτεια για τη Σάσα Σταμάτη: Της σήκωσε το αμάξι γερανός.



Νέα περιπέτεια για τη Σάσα Σταμάτη: Της σήκωσε το αμάξι γερανός.
Όταν το θράσος δεν έχει όρια, μια «συγγνώμη» δεν είναι πάντα αρκετή
http://www.iefimerida.gr
    Νέα τρεχάματα φαίνεται πως είχε η Σάσα Σταμάτη λίγα μόνο 24ωρα μετά τη σύλληψή της για εξύβριση αστυνομικού έξω από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.
    Η Σάσα Σταμάτη την περασμένη  εβδομάδα είχε διπλοπαρκάρει έξω από το αστυνομικό τμήμα Πειραιά και όταν της ζητήθηκε από τον αστυνομικό να μετακινήσει το αυτοκίνητό της, εκείνη δεν είχε συμπεριφερθεί κόσμια απέναντι στην υπόδειξη αυτή του οργάνου. Τότε, είχε συλληφθεί για εξύβριση του ειδικού φρουρού. Η παρουσιάστρια δικάστηκε στο Αυτόφωρο την περασμένη Παρασκευή και αθωώθηκε έπειτα από έγγραφη συγγνώμη που κατέθεσε.
    Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η παρουσιάστρια την Δευτέρα είχε διπλοπαρκάρει εκ νέου το αυτοκίνητό της με αποτέλεσμα γερανός της Aστυνομίας να της πάρει το αυτοκίνητο όπου είχε παρκάρει. Μάλιστα, όταν η Σάσα Σταμάτη μετέβη στο σημείο προκειμένου να φύγει με το αυτοκίνητό της νόμιζε πως της το είχαν κλέψει.

1 σχόλιο:

  1. Για σταθείτε ρε παιδιά! Είπαμε να εφαρμόζουμε τους Νόμους, αλλά όχι και για τους "διάσημους"! (Σκ@τ@΄στα μούτρα τους για διάσημοι, αλλά τέλος πάντων). Μωρέ να αγιάσουν τα πεθαμένα αυτουνού που της σήκωσε το αυτοκίνητο, γιατί μερικοί το έχουν παραχέσει (ναί, καλά το λέω, και όσοι το παίζουν καθωσπρέπει, άς μή το διαβάσουν). Και να σας πώ και κάτι άλλο; Την επόμενη φορά, πρέπει να της κατάσχουν το αυτοκίνητο, να τελειώνει αυτή η ιστορία! Κάθε τρείς και λίγο με δαύτην θα ασχολούμεθα; Πολύ της πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή