Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

« ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ » ΚΑΙ « ΛΑΘΡΟΤΙΜΗΤΕΣ »



« ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ » ΚΑΙ « ΛΑΘΡΟΤΙΜΗΤΕΣ »
Γεώργιος Επιτήδειος Αντγος ε.α Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
    Η προσπάθεια των ανθελλήνων να φιμώσουν, στο πρόσωπο του Μητροπολίτη  Χίου κάθε ελεύθερη φωνή που αγωνιά για την τύχη που επιφυλάσσουν στους Έλληνες οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι, έφερε και πάλι στην επιφάνεια, με τρόπο εμφατικό, την απόφαση για ποινικοποίηση της λέξεως «λαθρομετανάστης». Ο άγιος Χίου αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της ποινικής διώξεως διότι «τόλμησε» να αποκαλέσει «λαθρομετανάστες» τα στίφη των εκατοντάδων εισβολέων στη χώρα μας.
    Σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξεως, ο όρος «λαθρομετανάστης» χαρακτηρίζει τον άνθρωπο ο οποίος εισέρχεται σε μια χώρα «λάθρα» δηλαδή κρυφά, χωρίς να γίνει αντιληπτός, χωρίς να έχει υποστεί τους προβλεπόμενους ελέγχους, και χωρίς να φέρει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να κατοικήσει στη χώρα αυτή. Μάλιστα, μέχρις ότου να εντοπιστούν και να συλληφθούν από τις δυνάμεις ασφαλείας η περίπτωσή τους εμπίπτει εννοιολογικά στην ετυμολογία του ρήματος «λανθάνω» που σημαίνει πως υπάρχουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Συνεπώς, η όλη δραστηριότητά τους είναι προφανώς παράνομη και δεν μπορούν να επικαλεσθούν, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, υπέρ αυτών το τεκμήριο της αθωότητος. Τούτο διότι στη χώρα μας δεν τους έφερε κάποιος με τη βία και κατόπιν τους εγκατέλειψε εδώ. Ήρθαν με την θέλησή τους, πολλές φορές με πλαστά έγγραφα, δίνοντας ψευδή στοιχεία γιά την ταυτότητά τους, πληρώνοντας μάλιστα μεγάλα χρηματικά ποσά, γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο.
    Με βάση τα προαναφερθέντα, γίνεται σαφές ότι ο όρος «λαθρομετανάστης» που χρησιμοποιείται για τους ανθρώπους αυτούς δεν είναι οντολογικός, δεν αναφέρεται δηλαδή στην βιολογική τους ύπαρξη ως ανθρώπων και, φυσικά, δεν σημαίνει «παράνομος άνθρωπος», δεδομένου ότι, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν παράνομοι άνθρωποι. Είναι καθαρά νομικός όρος και περιγράφει την κατάσταση υπό την οποία τελούν οι άνθρωποι αυτοί λόγω των πράξεών τους, οι οποίες φυσικά αποτελούν αντικείμενο του δικαίου και αντιμετωπίζονται με βάση αυτό. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο, πληθώρα τελεσιδίκων αποφάσεων του Αρείου Πάγου, χρησιμοποιεί τον υπόψη όρο.  Συμπερασματικά λοιπόν, ο όρος «λαθρομετανάστης» δεν αποτελεί ύβρι ή υποτίμηση, ή προσβολή της προσωπικότητος του ατόμου και συνεπώς, όποιος των χρησιμοποιεί δεν πρέπει να διώκεται.
    Δυστυχώς, στην υπό κατοχήν ευρισκομένη χώρα μας, την οποία εξουσιάζουν τα όργανα των ξένων δυναστών, γίνεται μια απέλπιδα προσπάθεια να εγκαθιδρυθεί το πλέον ανελεύθερο και διεστραμμένο καθεστώς. Διακατεχόμενοι από την φιλοσοφία των αιμοσταγών Ερυθρών Χμέρ της Καμπότζης του τέλους της δεκαετίας του ’70, οι αγράμματοι και συμπλεγματικοί αστέρες της Αριστεράς της χλιδής, του χαβιαρίου και των αμαρτωλών σκαφών, προσπαθούν να εξαφανίσουν καθένα  και καθεμία που είναι μορφωμένοι, που αγαπούν την πατρίδα τους και την ελευθερία, αγωνιούν για την επιβίωση του έθνους τους και διεκδικούν το δημοκρατικό δικαίωμα της εκφράσεως και του λόγου. Γίνονται λογοπλάστες, διαστρεβλώνουν έννοιες και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, μέχρι να έλθει η στιγμή να τον εξαφανίσουν και βιολογικά. Με την φόρα μάλιστα την οποία έχουν πάρει, είναι πολύ πιθανόν, να ποινικοποιήσουν αύριο και την λέξη «καλημέρα», προκειμένου να απαγορεύσουν ακόμη καί τον χαιρετισμό μεταξύ των δυστυχών υπηκόων τους. Το θλιβερό της υποθέσεως είναι πως όλα αυτά γίνονται με την σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, η οποία παριστάνει την αξιωματική αντιπολίτευση και περιμένει να έλθει  και η δική της σειρά για να συνεχίσει την ίδια πολιτική ώστε να ολοκληρωθεί η καταστροφή του έθνους.
    Είναι ένα έργο το οποίο το ζούμε εδώ και αρκετές δεκαετίες. Όσο ισχυρές όμως και αν είναι  τόσο η ιδεοληψία των κυβερνώντων όσο και η ηττοπαθής μοιρολατρία των υποτιθεμένων «αντιπολιτευομένων» της ΝΔ, δεν θα κατορθώσουν να τρομοκρατήσουν τους ορθοφρονούντες Έλληνες, πολύ δε περισσότερο τους  Εθνικιστές. Είμαστε απέναντί τους, είμαστε ισχυρότεροι, έχουμε την δύναμη της πίστεως στο Θεό και το έθνος μας και ,σύντομα, όταν δηλαδή τολμήσουν να έλθουν στην κάλπη, θα τους στείλουμε εκεί που δικαιωματικά ανήκουν, δηλαδή στην πολιτική απαξίωση και ανυπαρξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου