Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και μετά... τα εξαφάνιζε!



Νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και μετά... τα εξαφάνιζε!
Tempo24
    Μια απίστευτη απάτη είχε "στήσει" ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και στη συνέχεια να τα ... εξαφάνιζε!
    Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, εμφανιζόταν σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, ζητώντας να ενοικιάσει πολυτελή οχήματα (αξίας 40.000 ευρώ). Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή για την εταιρία, καθώς μετά λίγες ημέρες, διαπίστωναν ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει "φτερά"!.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός είχε "χτυπήσει" με αυτή την μέθοδο στις 20 Ιουνίου, σε κατάστημα της εταιρίας στην Αθήνα, στη οποία είχε εμφανιστεί ως Κύπριος. Στις 24 Ιουνίου, ο 36χρονος αυτή φορά ως Σλοβάκος, ενοικίασε πολυτελές όχημα από κατάστημα της εταιρίας στη Μύκονο και δύο ημέρες αργότερα στις 26 Ιουλίου, ο νεαρός "χτύπησε" σε κατάστημα της εταιρίας στη Ρόδο.
    Σύμφωνα με το tempo24.gr, o 36χρονος πήγε το Σάββατο στην Πάτρα με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ! Η Αστυνομία, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβε τον 36χρονο την ώρα που διαπραγματευόταν ακόμα μια ενοικίαση στο κατάστημα της εταιρίας στην Πάτρα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. "τσάκωσαν" τον νεαρό λίγο πριν καταφέρει να "εξαφανίσει" ακόμη ένα πολυτελές αυτοκίνητο πολλών χιλιάδων ευρώ! Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι απάτη κατ εξακολούθιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου