Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Σκέψεις για διάλυση της Super League.



Σκέψεις για διάλυση της Super League.
    Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ σχεδιάζει να βάλει τέλος στη Super League, αναλαμβάνοντας η ίδια τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος! Διαβάστε το γιατί.
    Εφόσον πάρει τα ηνία της Ομοσπονδίας, η αντιπολίτευση της ΕΠΟ σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, στην αντιπολίτευση της διοίκησης Γκιρτζίκη έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο η διοργάνωση του πρωταθλήματος να ανατεθεί σε μία επιτροπή της ΕΠΟ, μόλις εκείνη αλλάξει ηγεσία.
    Όπως αναφέρεται σε αυτό, η εκτίμηση της αντιπολίτευσης είναι ότι η Super League έχει αποτύχει ως προς την εξέλιξη του προϊόντος. Αναφέρουν ως παράδειγμα τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ που αποχώρησαν εν μέσω του πρωταθλήματος ή τον Πανιώνιο που δεν πήρε άδεια και έχασε το εισιτήριο του Europa League.
    Τονίζουν παράλληλα ότι η ίδια η Λίγκα δεν βρήκε πέρσι χορηγό για το πρωτάθλημα, την ώρα που τα οικονομικά της είναι στο κόκκινο και παραμένει άγνωστο αν βρεθεί χορηγός και για τη φετινή περίοδο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η Super League στο Πρωτάθλημα της Αγγλίας βρίσκεται ή των Η.Π.Α.;
    Και για να σοβαρευτούμε, γιατί άραγε πρέπει να έχουμε ξενικό όνομα στα Ελληνικά Πρωταθλήματα. Λίγη αξιοπρέπεια και κάποιο ίχνος φιλότιμου, δεν υπάρχει στους διοικούντες; Και όχι μόνο σ' αυτούς, αλλά και στα μοσχάρια αυτά που τα ίδια θέλουν να λέγονται Έλληνες, αλλά σε ό,τι δημιουργούν και χρησιμοποιούν δίνουν ξένο όνομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή