Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

"Daily mail" Θεωρία συνωμοσίας: Μέρκελ και Μέι ανήκουν στους Ιλουμινάτι;- Το «σύμβολο» των Πεφωτισμένων... στα χέρια τους



"Daily mail" Θεωρία συνωμοσίας: Μέρκελ και Μέι ανήκουν στους Ιλουμινάτι;- Το «σύμβολο» των Πεφωτισμένων... στα χέρια τους
    Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι θεωρίες συνωμοσίες για το αν η ισχυρή κυρία της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ και η νέα "σιδηρά κυρία" της Βρετανίας, Τερέζα Μέι ανήκουν στους «Ιλουμινάτι».
    Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου απεικονίζουν τις δύο κυρίες να κάνουν την ίδια χειρονομία με τα δάκτυλα των χεριών σε σχήμα πυραμίδας. Μέρκελ και Μέι ανήκουν σε μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλουμινάτι; διερωτώνται πολλά βρετανικά δημοσιεύματα που αναπαράγουν το σχετικό άρθρο της "Daily Mail" ενισχύοντας τις θεωρίες συνωμοσίας. 
    Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος και η Βρετανή πρωθυπουργός στέκονται σοβαρές σε δημόσιες εμφανίσεις τους, ο φακός τις απαθανατίζει να έχουν ενωμένα τα δάκτυλα των χεριών τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κάνει αυτή τη χειρονομία.
    Εκτός από την Ανγκελα Μέρκελ και την Τερέζα Μέι, και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει «πιαστεί» από τον φακό να ενώνει τα δάκτυλα των χεριών του σε σχήμα πυραμίδας. Η βρετανική εφημερίδα διερωτάται αν και οι τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανήκουν σε μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλουμινάτι.
    Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας βρέθηκε και αυτή στη δίνη θεωριών συνωμοσίας όταν στις 11 Ιουλίου έκανε την χειρονομία την ώρα που μιλούσε στο Ουέστμινστερ προτού διαβεί το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στρητ. Τη χειρονομία αυτή φέρεται να υιοθετούν και πολλές διασημότητες από το χώρο του Χόλιγουντ όπως οι ηθοποιοί Ντένζελ Ουάσινγκτον και Τομ Κρουζ.

    «Η πυραμίδα είναι σημαντικό σύμβολο για τους "Ιλουμινάτι", ένα σύμβολο που δείχνει την δομή εξουσίας», γράφει η βρετανική εφημερίδα απεικονίζοντας φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου η Μέρκελ κάνει τη γνωστή χειρονομία στις 12 Απριλίου, στις 12 Φεβρουαρίου, στις 9 Μαρτίου και στις 20 Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου