Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πήλιο: Δεν πρόσεξαν ταμπέλα στην παραλία και εγκλωβίστηκαν



Πήλιο: Δεν πρόσεξαν ταμπέλα στην παραλία και εγκλωβίστηκαν
taxydromos.gr
    Xάρηκαν και μάλιστα με το παραπάνω οι λουόμενοι που βρέθηκαν στην παραλία Παπά Νερό του Πηλίου το Σαββατο το μπάνιο τους στη θάλασσα...
    Εκείνοι που επέλεξαν να βρίσκονται στην παραλία νωρίς το πρωί προκειμένου να αποφύγουν το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα επικρατούσε αργότερα είναι και εκείνοι που έφυγαν τελευταίοι αργά το βράδυ από την πολύ γνωστή παραλία του Πηλίου.
    Αυτό συνέβη γιατί ο δρόμος που οδηγεί προς τη παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ξανά ανοίγει μετά τις δέκα το βράδυ, έτσι ώστε να μην εισέρχονται στο χώρο αυτοκίνητα. Δεκάδες οι καταγγελίες των επισκεπτών που είχαν παρκάρει από νωρίς και δεν μπορούσαν να φύγουν.
    «Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν.  Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», σημείωσε επισκέπτης της παραλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σημείωσε για την σήμανση που υπήρχε στο χώρο: «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».
    Ο δήμαρχος της περιοχής κ. Πατής Κουτσάφτης, σημείωσε για το συγκεκριμένο θέμα ότι ο δρόμος κλείνει με μπάρα, μετά από απόφαση όλων στην περιοχή και έκδοση κανονιστικής απόφασης. Η συγκεκριμένη κανονιστική ισχύει εδώ και χρόνια με στόχο να μπορεί να υπάρχει πρόσβαση οχημάτων έκτακτης ανάγκης αλλά και για να μην υποβαθμίζεται η περιοχή, κατέληξε ο κ. Κουτσάφτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου