Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Γυναίκα αστυνομικός με μπικίνι εξουδετέρωσε κλέφτη.



Γυναίκα αστυνομικός με μπικίνι εξουδετέρωσε κλέφτη.
Έπεσε στην περίπτωση……
    Το δάσκαλό του βρήκε ένας επίδοξος κλέφτης στη Σουηδία όταν επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο από μία γυναίκα και έναν άνδρα που έκαναν ηλιοθεραπεία στο πάρκο Ralambshovsparken της Στοκχόλμης.
    Ο κλέφτης βέβαια δε μπορούσε να φανταστεί ότι η γυναίκα που προσπάθησε να της πάρει το τηλέφωνο, το οποίο ήταν ακουμπισμένο στην πετσέτα της, θα ήταν μία έμπειρη αστυνομικός.
    Η Μικαέλα Κέλνερ, λοιπόν, η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και απολάμβανε τον ήλιο με τους φίλους της και συναδέλφους από το αστυνομικό τμήμα, εξουδετέρωσε το δράστη με μία κίνηση.
    Το στιγμιότυπο κατέγραψε φιλικό της πρόσωπο και στη συνέχεια η επίμαχη σκηνή, στην οποία φαίνεται η Κέλνερ με το μπικίνι της και το καλογυμνασμένο κορμί της να έχει ρίξει στο έδαφος τον δράστη αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναπαρήχθη περισσότερες από 11.600 φορές.
    «Έδρασα ενστικτωδώς και δεν το σκέφτηκα πολύ μέχρι που τον ρίξαμε κάτω», είπε στην ιστοσελίδα The Local η Κέλνερ, οποία είναι αθλήτρια CrossFit, προσθέτοντας πως όταν είδε τη φωτογραφία συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ αστεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου