Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ( Παρουσίαση βιβλίων )



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ( Παρουσίαση βιβλίων )
    Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
    Σε μία εποχή που οι ανθρώπινες αξίες καταπατούνται, η Νέα Παγκόσμια Δικτακτορία  σαρώνει, διαλύει, αρπάζει ότι αξίζει , σκοτώνει, πολτοποιεί, φανατίζει και τρομοκρατεί τους πάντες.
    Η ανθρωπότητα χωρίς αρχές, ελευθερία, ελπίδα και αγάπη πορεύεται στον αιώνιο θάνατο, αδύναμη να επιχειρήσει την μεγάλη υπέρβαση.
    Αυτοί που μας κυβερνούν δεν διάβασαν Όμηρο, δεν τους είπε κανείς για τη συμπαντική  αποστολή του ανθρώπου, δεν έμαθαν ούτε είδαν το φως που έκλεψε για χάριν του ανθρώπου ο Προμηθέας, δεν γνωρίζουν πλέον την αγάπη του Χριστού και δεν γεννούνται με τον άγγελο που λέγεται μητέρα.
    Και ο εφιάλτης ερωτά αξίζει να είσαι Έλλην και να ζεις; Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλλην; Πενήντα χιλιάδες αντίτυπα στην Ελληνική γλώσσα και εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε οκτώ γλώσσες.
    Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά.
Αυτή η ρήση του μεγάλου μας ποιητή, αναφέρεται στον κ. Δάλμαρη, ο οποίος με τα Βιβλία του «Προμηθέας» και «Ευτυχία ή Δυστυχία να είσαι Έλληνας.» δείχνει τον δρόμο των μεγάλων προσδοκιών, το δρόμο της υπερβάσης και της αέναης ευτυχίας  
    Στέργιος Σμυρλής
   
Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες  σας προσκαλούμε στην όμορφη Σαρωνίδα  στην παρουσίαση συζήτηση των βιβλίων του συντοπίτη μας συγγραφέα και ποιητή κ. Δάλμαρη Θεόδωρου:
«ΔΥΣΤΥΧΙΑ Ή ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;» και
«ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» από την ΑΥΓΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ ο αιώνιος ΔΕΣΜΩΤΗΣ
    Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στις 11:30, στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ», λεωφόρος Σαρωνίδος 60
    Τα βιβλία θα παρουσιαστούν από φίλους του κ. Δάλμαρη 
    Θα γίνουν χαιρετισμοί, παρεμβάσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.
    H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των φίλων του κ. Δάλμαρη
    Η παρουσίασή σας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
O Εκδοτικός Οίκος "Λειμών
Νικηταρά 2-4, 10678 Αθήνα
τηλ. / fax: 210 32.27.323
email: ekd.limon@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας 22910 61104 και 6944325056

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου