Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Οχι μόνο γιλέκο -Ηρθε και το αλεξίσφαιρο φανελάκι



Δεν γνωρίζω εάν αληθείει η πληροφορία πως η Ελληνική Κυβέρνηση παρήγγειλε 153 τέτοια αλεξίσφαιρα, και μάλιστα από πόρους ΕΣΠΑ…
    Τα ρούχα του Μιγκουέλ Καμπαλέρο δεν είναι μόνο κομψά, αλλά μπορούν να σώσουν και τη ζωή όσων τα φορούν.
    Στόχος του Κολομβιανού σχεδιαστή είναι να δημιουργήσει μια νέα σειρά αλεξίσφαιρων, που να προστατεύουν τα ζωτικά όργανα ακόμα και από τις σφαίρες των καλάσνικοφ.
    Βέβαια η ασφάλεια κοστίζει. Έτσι ένα αλεξίσφαιρο αντρικό κοστούμι πωλείται έναντι 6 με 8 χιλιάδες δολάρια κι ένα μπλέιζερ πάνω από 3,5 χιλιάδες δολάρια.
    Ο Κολομβιανός σχεδιαστής μόδας, που δημιουργεί ελαφριά αλεξίσφαιρα ρούχα για ανθρώπους με εξουσία, όπως τον βασιλιά της Ιορδανίας.
    Λέει ότι έχει ένα «κλαμπ με επιζώντες» το οποίο φτάνει στους 20 πελάτες που χρωστάνε τη ζωή τους στα ρούχα του.
    «Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση δεν είναι να κερδίζει η επιχείρηση, είναι το να σώζω ζωές», δήλωσε ο Καμπαλέρο, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία του πριν από 21 χρόνια, σύμφωνα με το Ρόιτερς.
    Πελάτες του Καμπαλέρο είναι πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Λατινικής Αμερικής, αλλά και από άλλες χώρες και τα ρούχα τα φτιάχνει, τόσο τα γυναικεία όσο και τα αντρικά, ύστερα από παραγγελία, ενώ φτιάχνει μέχρι και αλεξίσφαιρα εσώρουχα.
    «Είναι καταπληκτικά, διακριτικά και ελαφριά. Είναι καινοτόμα και όμορφα που δεν φαίνονται καν και μπορεί να τα φορέσει ο καθένας», δήλωσε η Ρασέντα Γουόλκερ, που εμπορεύεται τα ρούχα του σχεδιαστή στη Νιγηρία και την Κένυα.
    Ο Καμπαλέρο εξάγει τα ρούχα σε 23 χώρες, ενώ στις συλλογές του έχει και ρούχα λιγότερο λαμπερά, όπως στολές αποναρκοθέτησης και αλεξίσφαιρα γιλέκα για τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου