Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Προσπάθειες προσεταιρισμού στελεχών και μελών του ΣΕΕ.



Προσπάθειες προσεταιρισμού στελεχών και μελών του ΣΕΕ.
Δεν το αναφέρει σαφώς, αλλά προφανώς εννοεί την ‘’Εθνική Ενότητα’’, το νέο κόμμα Μπαλτάκου και σία.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
    Αγαπητοί Εκπρόσωποι και μέλη του κόμματος στην Επαρχία και στην Αττική
    Συμπληρώνονται περίπου 5 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Αυτά τα χρόνια όσοι βρισκόμαστε στην ιεραρχία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος στρέψαμε τους στόχους μας, για τη συμμετοχή μας σε εκλογές σε  δύο βασικές κατευθύνσεις.
    Η πρώτη να είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος στις εκλογές  αυτόνομα – μόνοι μας.
    Η δεύτερη να συνεργασθούμε, εάν είναι δυνατό, με όλα τα εκτός Βουλής κόμματα, πλην ακραίων και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό συνασπισμό  κομμάτων( 3ος πόλος) που θα διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες την είσοδό του στη Βουλή των Ελλήνων.
    Συναντηθήκαμε με εκατοντάδες προσωπικότητες των ΕΔ και ΣΑ , με επώνυμες προσωπικότητες του ιδιωτικού τομέα, καθώς και με όλους σχεδόν τους αρχηγούς και στελέχη των εκτός Βουλής κομμάτων.  
    Ανταλλάξαμε μαζί τους απόψεις - σκέψεις για το πως  η Πατρίδα μπορεί να βγει από την τραγική κατάσταση που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια της ύφεσης.
     Συναντηθήκαμε και ξανασυναντηθήκαμε, επικοινωνούμε τηλεφωνικά και μέσω e- mails.
    Αναπτύξαμε μαζί τους σχέσεις συνεργασίας, με κάποιους ακόμη και φιλικές σχέσεις.
    Δεχθήκαμε προτάσεις, κάναμε προτάσεις. Μερικές από τις προτάσεις που δεχθήκαμε ήταν δελεαστικές.  
    Όμως παραμείναμε ακλόνητοι – σταθεροί - πιστοί  στο στόχο και στο όραμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που είναι κατά την άποψή μου ιερός. Στόχος να διώξουμε όλους αυτούς που έφεραν την Ελλάδα μας στο σήμερα. Τους κλέφτες να τους βάλουμε στη φυλακή και να δημεύσουμε την περιουσία τους. Το κυριότερο όμως να φτιάξουμε, με νέες υγιείς, ανιδιοτελείς δυνάμεις και προσωπικότητες μια νέα σύγχρονη, ευνομούμενη, αναπτυσσόμενη, παραγωγική, ανταγωνιστική, ευημερούσα  Πατρίδα σεβαστή στην παγκόσμια κοινότητα.
    Στην προσπάθεια αυτή αφήσαμε στην άκρη ιδιοτέλειες, εγωισμούς, παλέψαμε και παλεύουμε για την Πατρίδα. Με εμμονή στο όραμα για μια Νέα Ελλάδα, με υπομονή στις κακουχίες – δυσκολίες που δυστυχώς εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε, αλλά και δημιουργούνται λόγω συγκυριών. Στην προσπάθεια αυτή δεν φάνηκαν όλοι δυνατοί όσο έπρεπε, δελεάστηκαν, εγκατέλειψαν το σκάφος  (Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας) και επιβιβάστηκαν σε άλλο καράβι. Τους ευχόμαστε καλούς πλόες, μόνο όμως για το καλό της Πατρίδας. Ξέρετε υπάρχουν πολλοί που λένε πως το κάνουν για την Πατρίδα, αλλά έχουν άλλους σκοπούς. Έχω τη βάσιμη σκέψη πως δεν ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, δεν έχω στοιχεία για το αντίθετο.
    Θα σκεφθείτε γιατί τα γράφω αυτά. Τα γράφω γιατί οι ευρισκόμενοι πλέον στο άλλο καράβι άρχισαν να γίνονται  ζωηροί.  Στο face book είχαν δημιουργήσει στο παρελθόν  Παραρτήματα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας διαφόρων περιοχών της Χώρας μας. Τώρα άρχισαν να οικειοποιούνται τα Παραρτήματα και να τα μετονομάζουν σε Παραρτήματα του άλλου καραβιού. Υπόψη ότι στα Παρατήματα αυτά έγιναν μέλη, όχι μόνο μέλη, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.  Έτσι δημιουργείται η εντύπωση πως μέλη και στελέχη μας όχι μόνο ασπάζονται την ιδεολογία και τις αρχές του νέου φορέα, αλλά γίνονται και μέλη του. Διευκρινίζεται πως με τον εν’ λόγω φορέα ο Σύνδεσμος ΔΕN διατηρεί  καμμία σχέση ή επαφή
Η πράξη αυτή είναι αντίθετη με τους ισχύοντες κανόνες ήθους και δεοντολογίας μιας ευνομούμενης κοινωνίας. Δε θεωρούμε τους ανθρώπους αυτούς αφελείς, άρα η πράξη τους γίνεται με σκοπιμότητα που ο κοινός νους μπορεί να αντιληφθεί.  Θεωρούμε επομένως τις πράξεις τους  κατακριτέες και ως τέτοιες τις στιγματίζουμε.
    Επειδή έχουν τις λίστες των μελών του κόμματος, είναι πιθανό να επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας προσηλυτίσουν.  Σας ενημερώνω για να τους αντιμετωπίσετε, όπως τους αξίζει.
    Κυρίες, κύριοι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεχίζει την πορεία του αταλάντευτος, με εμμονή στο στόχο - όραμά του για μια νέα ισχυρή Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.
    Σας θέλουμε κοντά μας στον ιερό αυτό αγώνα. Είναι δύσκολος, αλλά θα τον διαβούμε μαζί, δίπλα – δίπλα.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να έχουμε από τώρα έτοιμους τους υποψήφιους βουλευτές σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Χώρας. Παρακαλώ δώστε βαρύτητα στο σκοπό αυτό.
    Τώρα το καλοκαίρι που θα πάμε ή βρισκόμαστε στα χωριά μας ή αλλού για διακοπές να μιλήσουμε με ενθουσιασμό για το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και το όραμά του, το κόμμα που δημιουργήθηκε με πυρήνα απόστρατους  όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλαισιώθηκε από Τεχνοκράτες.
    Καλή επιτυχία στη δράση μας, για την Πατρίδα και τους Έλληνες.
    Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος 
ΥΓ: Πολλαπλάσιος αριθμός εγγράφεται στο κόμμα μας. Αυτό οφείλεται στη δική σας δράση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου