Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Φρίκη στη Σάμο: 19χρονος βίασε 16 φορές μια γυναίκα μέσα σε τέσσερις μήνες.



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Φρίκη στη Σάμο: 19χρονος βίασε 16 φορές μια γυναίκα μέσα σε τέσσερις μήνες.
Από την μια μεριά, από Σύρους μουσουλμάνους …‘’πρόσφυγες’’, τι άλλο να περιμένεις ?
Από την άλλη μεριά, τέσσερεις μήνες γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε η γυναίκα ? Υπάρχει και κάποιο σχετικό ανέκδοτο, με κάποια που την βίαζαν μέρα παρα μέρα στο χωράφι, και θα ξαναπήγαινε την επόμενη…..
    Μπροστά σε ένα αποκρουστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στη Σάμο, οι οποίοι συνέλαβαν στο Βαθύ τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/07/2016) έναν 19χρονο υπήκοο Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος μίας 34χρονης ομοεθνούς του.
    Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 19χρονος Σύρος το πρωί του Σαββάτου απείλησε την 34χρονη μ’ ένα σπασμένο ποτήρι, ενώ στη συνέχεια τη βίασε.
    Ωστόσο, το πλέον ανατριχιαστικό στοιχείο του περιστατικού αυτού είναι ότι ο δράστης βίασε τουλάχιστον 16 φορές το 34χρονο θύμα του, μέσα στο χρονικό διάστημα των τελευταίων τεσσάρων μηνών, πάντοτε με την απειλή και τη χρήση σωματικής βίας.
    Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στο νησί. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα (25/07/2016) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου