Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Δηλητηριάστηκε και πέθανε καλεσμένος σε βαφτίσια.



Δηλητηριάστηκε και πέθανε καλεσμένος σε βαφτίσια.
Η συνέχεια της προχτεσινής ανάρτησης (Το τραπέζι της βάπτισης έστειλε δεκάδες στα επείγοντα... )
    Η σαλμονέλα προκάλεσε τελικά τη μαζική δηλητηρίαση στο τραπέζι της βάπτισης που έγινε το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν 38 άτομα με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο.
    Δυστυχώς, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι τραγικές καθώς όπως έγινε γνωστό ένας 55χρονος πέθανε και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες άνθρωποι που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα -όπως κατήγγειλε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού- εμφάνισαν επίσης τα ίδια συμπτώματα.
    Ο οργανισμός του άτυχου 55χρονου φαίνεται ότι δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας!
    Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός οδοντίατρος της πόλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του.
    Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Πάντως, κάποιοι από τους καλεσμένους «δείχνουν» το τυρί που κατανάλωσαν, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει τη συγκεκριμένη φέτα, ενώ όσοι δεν την δοκίμασαν, δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου