Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Καταργούνται οι εθνικοί στρατοί με άκρως απόρρητο σχέδιο του Βερολίνου που επιθυμεί να «ελέγξει» στρατιωτικά την Ευρώπη .



pentapostagma.gr
    Καταργούνται οι εθνικοί στρατοί με άκρως απόρρητο σχέδιο του Βερολίνου που επιθυμεί να «ελέγξει» στρατιωτικά την Ευρώπη
    Ότι δεν κατάφεραν με τις ‘‘σιδερόφρακτες‘’ στρατιές‘ της Βέρμαχτ πριν 75 χρόνια, θέλουν να επιτύχουν με την οικονομική κρίση οι Γερμανοί στους ευρωπαικούς λαούς μέσω του ευρωπαϊκού στρατού.
    Μιλάμε για το σχετικό σχέδιο δημιουργίας Ευρωπαϊκού Στρατού, το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό έως τις 23 Ιουνίου ( βρετανικό δημοψήφισμα ) από το Βερολίνο, αναφέρουν Βρετανικές έγκυρες πηγές των μυστικών υπηρεσιών.
    Εν μέσω της εκστρατείας για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι το Βερολίνο πιέζει ασφυκτικά για την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού, στον οποίο θα συμμετάσχουν και τα 28 κράτη-μέλη, διαθέτοντας μάλιστα και αυτόνομο Γενικό επιτελείο, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.
    Μαζί με τα δικαστικά, φορολογικά και μεταναστευτικά θέματα, η ίδρυση του ευρω-στρατού είναι εδώ και μεγάλο διάστημα το κύριο διακύβευμα του Βερολίνου , έναντι των υπολοίπων χωρών .
    Η Γερμανία, είναι η κινητήρια δύναμη αυτού του σχεδίου με το οποίο από ότι διαφαίνεται , θέλει να ελέγξει πλήρως την Ευρώπη κινούμενη προς την κατεύθυνση της δημιουργίας των Ηνωμένων πολιτειών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα πολύ παλαιό σχέδιο που αφορά την μετατροπή της ΕΕ σε ομοσπονδία έχοντας τους Γερμανούς ως τους κύριους ηγέτες αυτής.
    Δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Γερμανοί ήθελαν να κρατήσουν μυστικές τις προτάσεις αυτές για μετά την 23η Ιουνίου , ημερομηνία που διεξάγεται το βρετανικό δημοψήφισμα, αλλά αυτές τώρα έχεουν πλέον διαρρεύσει, αναφέρουν βρετανικές πηγές.
    Το έγγραφο που παρουσίασαν οι Γερμανοί, περιγράφει τα βήματα για τον «σταδιακό συντονισμό του συνονθυλεύματος των χωρών της Ευρώπης προς την δημιουργία ενός ευρωστρατού στο πλαίσιο των κοινών δομών μεταξύ των κρατών μελών.
    Οι πρωτοβουλίες του Βερολίνου περιλαμβάνουν την ενίσχυση του κυβερνοπολέμου και κυρίως την ‘‘χαλάρωση‘‘ των επιβαλλόμενων περιορισμών της Γερμανίας σχετικά με την ανάπτυξη στρατευμάτων σε καιρό ειρήνης στο εσωτερικό της χώρας. Αυτό υπενθυμίζουμε, αποτελεί μέρος της συνθήκης παράδοσης των Γερμανών το 1945 στους συμμάχους , όταν και νικήθηκε ολοκληρωτικά ο ναζισμός .
    Το σχέδιο πρότασης αποσκοπεί να άρει την απαγόρευση αυτή σημειώνοντας τον «χαρακτήρα και την δυναμική των σημερινών και των μελλοντικών απειλών ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης‘.» Αυτό το σχέδιο επαναφέρει στο προσκήνιο όμως και τους παλαιούς γαλλικούς φόβους οι οποίοι είναι βαθιά ριζωμένοι στην Γαλλία, ότι οι Γερμανοί απλά ‘‘ξανάρχονται‘’ .
    «Η γερμανική πολιτική ασφαλείας ‘’μετατρέπει‘‘ την χώρα αποφασιστικά και ουσιαστικά σε κινητήρια δύναμη στις διεθνείς συζητήσεις … αναλαμβάνοντας πλέον ουσιαστικό και ηγετικό ρόλο παγκοσμίως», αναφέρει το προσχέδιο.
    Ο Βρετανός Συνταγματάρχης ε.α Richard Kemp, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στην Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών και στην MI6, η οποία συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση σε θέματα εθνικής ασφάλειας, προειδοποίησε ότι το «απώτερο σχέδιο« των Γερμανών »είναι η πλήρη υπαγωγή των ενόπλων δυνάμεων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ  κάτω από ‘‘ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ‘‘.


    Την ιδέα προωθεί ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker κάνοντας πριν μερικούς μήνες ‘‘έκκληση‘‘ για μια διεθνή δύναμη. Το σχέδιο του Βερολίνου αναφέρει την δημιουργία ‘’Γενικού Επιτελείου‘‘, το οποίο φαινομενικά θα ελέγχεται από το συμβούλιο υπουργών άμυνας, αλλά στην ουσία ‘‘κουμάντο‘’ θα κάνει ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας.
    Ο Roderich Kiesewetter, μέλος της επιτροπής άμυνας της Bundestag έγραψε πρόσφατα ότι : «η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού είναι μια μακρινή υπόθεση , αλλά είναι μια στρατηγική αναγκαιότητα για την οποία πρέπει να εφαρμοστούν σημαντικά βήματα για να ανοίξει ο δρόμος προς την κατεύθυνση αυτή
    Οι θιασώτες αυτές της ιδέας θα την λανσάρουν ως μια σημαντική αμυντική συνεργασία για την ανάπτυξη και την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού που θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση πολλών δις ευρώ.
    Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την ‘’ματωμένη‘ από τους πολέμους ευρωπαϊκή ιστορία, εμείς οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (Γάλλοι, Έλληνες, Ιταλοί, Βέλγοι ,κά), που είχαμε εκτιμήσαμε ότι ο ναζισμός πέθανε οριστικά το 1945 με την πτώση του Βερολίνου, απλά κάναμε ένα τεράστιο λάθος . Μετά από 75 χρόνια η Γερμανία επανακάμπτει και εμφανίζεται με νέο πρόσωπο , άκρως επικίνδυνο και κυρίως ύπουλο .
    Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο αυτό ήδη υλοποιείται μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας με την υπαγωγή τριών από τις τέσσερις ολλανδικές μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες υπό γερμανική στρατιωτική διοίκηση. Επίσης το Βερολίνο έχει δημιουργήσει και ένα ‘’πλέγμα χωρών‘‘ τις οποίες ελέγχει στα πλαίσια της ΕΕ.
    ‘‘
Όποιοι λαοί ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν‘‘, είχε δηλώσει κάποτε ένα ιστορικός, ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου