Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πήρε άδεια από την φυλακή, έκλεψε μηχανή από τη Σταυρούπολη και άρπαζε τσάντες - Συνελήφθη στην Άνω Πόλη



Πήρε άδεια από την φυλακή, έκλεψε μηχανή από τη Σταυρούπολη και άρπαζε τσάντες - Συνελήφθη στην Άνω Πόλη
    Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η επισταμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης και Αγίου Παύλου, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 35χρονου, κρατούμενου σε κατάστημα κράτησης της Χώρας, στον οποίο είχε χορηγηθεί τακτική άδεια απουσίας και στην εξιχνίαση περιπτώσεων ληστειών και κλοπών.
    Ειδικότερα, τις μεσημβρινές ώρες  (08-04-2016), στην περιοχή της Άνω Πόλης, ο συλληφθείς, επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο αφαίρεσε την προηγούμενη ημέρα, από τη Σταυρούπολη, απόσπασε με τη χρήση σωματικής βίας, από 61χρονο, μία τσάντα που περιείχε κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.
    Από το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
    Ο συλληφθείς, κατά τον εντοπισμό του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των αστυνομικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε, δύο ναρκωτικά δισκία, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
    Από την περαιτέρω έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης Αγίου Παύλου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, την 07-04-2016 και ενώ του είχε χορηγηθεί τακτική άδεια απουσίας από κατάστημα κράτησης της Χώρας, χρησιμοποιώντας το παραπάνω κλεμμένο δίκυκλο, αφαίρεσε, με τη χρήση σωματικής βίας από τρεις (3) γυναίκες, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τις τσάντες τους, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά τους έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου