Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Καλλονή έπεσε γυμνή στο κενό όταν δυο άντρες εισέβαλαν στο δωμάτιο της για να την βιάσουν.



Καλλονή έπεσε γυμνή στο κενό όταν δυο άντρες εισέβαλαν στο δωμάτιο της για να την βιάσουν.
    Την ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε μια 20χρονη καλλονή, όταν στην προσπάθειά της να
ξεφύγει από δυο άντρες που πήγαν να την βιάσουν, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε.
    Η απίστευτη ιστορία βγαλμένη από ταινία θρίλερ, συνέβη στην Κωνσταντινούπολη. Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η νεαρή Γκουλάι Μπούρσαλι, έκανε διακοπές με τον φίλο της Εντζίν, στο προάστιο Basaksehir. Το ζευγάρι σκόπευε να μείνει εκεί για το Σαββατοκύριακο, και είχε ρωτήσει έναν ταξιδιωτικό πράκτορα αν υπήρχε κάποιο άδειο δωμάτιο.
    Τελικά κατάφεραν να πάρουν τα κλειδιά, χωρίς να φαντάζονται τι θα επακολουθήσει. Μετά από μια νύχτα διασκέδασης σε bar της περιοχής, το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμα και βρήκε τον ατζέντη να τους περιμένει, λέγοντάς τους πως ήθελε να πάρει μερικά πράγματα.
    Ωστόσο αυτό ήταν ψέμα, αφού λίγο μετά ο ατζέντης μαζί με έναν φίλο του, χτύπησαν άγρια τον σύντροφο του 20χρονου μοντέλου, άρπαξαν το τηλέφωνό του και τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.
    Στη συνέχεια άρπαξαν την νεαρή κοπέλα, την έγδυσαν και την κλείδωσαν σε ένα άλλο δωμάτιο.
    Εκείνη δίχως να χάσει καιρό, άνοιξε το παράθυρο, κρεμάστηκε απ΄ έξω και άρχισε να φωνάζει πως αν προσπαθήσουν να την τραβήξουν μέσα στο διαμέρισμα θα πηδήξει στο κενό.
    Λίγο μετά, η 20χρονη Γκουλάι Μπούρσαλ έπεσε από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ οι γείτονες, αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, κάλεσαν την αστυνομία που απελευθέρωσε τον φίλο της και πλέον αναζητά τον ταξιδιωτικό πράκτορα και τον φίλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου