Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Παραδεισένιο νησί κοστίζει λιγότερο από ένα σπίτι!



    Το νησάκι Huon, 60 χιλιόμετρα από την πόλη Hobart βγήκε στην αγορά και ψάχνει για ιδιοκτήτη! – Μπορεί να γίνει δικό σας, μόλις με 150.000 δολάρια (300.000 δολάρια Αυστραλίας), όταν ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζει γύρω στις 197.000 στερλίνες. H νοτιότερη και μικρότερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Τασμανία, εθεωρείτο για χρόνια μία από τις πιο αδιάφορες και πολιτιστικά ξεχασμένες περιοχές του πλανήτη. Έτσι ελάχιστοι έμπαιναν στον κόπο να πάρουν το πλοίο από τη Μελβούρνη και μετά 12 ώρες ταξιδιού να φτάσουν σε αυτό το αλλόκοτο μέρος.
    Ουσιαστικά, η Τασμανία «ανακαλύφθηκε» το 2005, όταν εξαιτίας της καταστροφής του Μπαλί και της Ταϊλάνδης από το τσουνάμι, οι Αυστραλοί τουρίστες αναζητούσαν ένα νέο προορισμό κοντά στην περιοχή τους. Κομμάτι αυτού του οικολογικού παραδείσου με τις τεράστιες εκτάσεις αρχέγονης φύσης και την ιδιότυπη ενδημική πανίδα, μπορεί να γίνει δικό σας, μόλις με 150.000 δολάρια (300.000 δολάρια Αυστραλίας).   Με λίγα λόγια, το νησάκι Huon, 60 χιλιόμετρα από την πόλη Hobart βγήκε στην αγορά και ψάχνει για ιδιοκτήτη!
    Ο αγοραστής θα μοιραστεί την έκταση μαζί με άλλες τρεις οικογένειες, σύμφωνα με τον Independent. «Είναι όλα τόσο ήρεμα και γαλήνια. Όταν βρίσκεσαι εκεί, αισθάνεσαι ότι ζεις στο δικό σου πλανήτη, στο δικό σου ήσυχο μέρος της Γης», γράφει ο ταξιδιωτικός πράκτορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου