Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Οι στρατιωτικοί σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού και δεν θα πάρουν ούτε ευρώ!



Δεν προβλέπεται επιπλέον αμοιβή, αλλά προβλέπεται να ‘’ξεσκατώνουν’’ τους λαθρομετανάστες.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !
http://www.analystsforchange.org
    Ούτε ένα ευρώ παραπάνω δεν θα πάρουν οι σκληρά εργαζόμενοι σε hotspots και κέντρα φιλοξενίας προσφύγων,στρατιωτικοί. Μπορεί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος   στην σύνεντευξή του   στο Militaire.gr να είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποζημιωθούν οι στρατιωτικοί που έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα μείνουμε στις δηλώσεις.
    Λόγω έλλειψης χρημάτων ,λογικά θα υποθέσετε. Είναι χειρότερα τα πράγματα!
    Όσο κι αν ακουστεί παράδοξο το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε για τις οικονομικές υπηρεσίες των Γενικών Επιτελείων που κλήθηκαν να μελετήσουν το θέμα της αποζημίωσης των στρατιωτικών, ήταν ότι κάτι τέτοιο…δεν προβλεπόταν από κανένα νόμο και διάταξη!!!  Δεν έχουν τρόπο να δικαιολογήσουν δηλαδή την καταβολή αποζημίωσης στους στρατιωτικούς.
    Είναι δυνατόν θα πείτε; Στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά να γίνουν. Ακόμη και τα πιο απίθανα!
    Φυσικά δεν μπορεί να σταθεί σε καμία περίπτωση τέτοια δικαιολογία. Θα μπορούσαν ήδη οι συναρμόδιοι υπουργοί να έχουν προσθέσει σχετική διάταξη στις αποφάσεις ελήφθησαν για το προσφυγικό και τη διαχείρισή του. Τι πιο απλό;
    Για όσους σπεύσουν με θράσος να αντιδράσουν στην προοπτική να αποζημιωθούν οι στρατιωτικοί για τις υπηρεσίες τους στα hotspots και στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, να επισημάνουμε ότι εδώ δεν …χωράει κοινωνικός αυτοματισμός.Γιατί πολύ απλά μέχρι και σήμερα η κρατική μηχανή λειτουργεί στο θέμα του προσφυγικού με κινητήρια δύναμη την στρατιωτική μηχανή της χώρας . Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
    Συμπέρασμα: ο Καμμένος θα πρέπει να επιμείνει μέχρι τέλους σ΄ αυτό που έχει υποστηρίξει περί αποζημίωσης των στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου