Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Οι 19 φθηνότεροι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί .



Οι 19 φθηνότεροι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί .
    Ποιος δεν θέλει να κάνει ένα ταξίδι σε μία ξένη χώρα; Οι οικονομικές συνθήκες όμως δεν επιτρέπουν στους πάντες να ζήσουν αυτό το όνειρο.
    Ισως αυτή η λίστα του Hoppa να βοηθήσει τους επίδοξους ταξιδιώτες, καθώς η ιστοσελίδα αεροπορικών μεταφορών «χαρτογράφησε» τους πιο οικονομικούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.
    Σε αυτή την κατάταξη φιγουράρει και ένα ελληνικό νησί, καθώς η Κέρκυρα θεωρείται με βάση αυτή την αξιολόγηση ο όγδοος φθηνότερος τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Η φθηνότερη επιλογή στον πλανήτη, σύμφωνα με το Hoppa, είναι η Βουδαπέστη, με ημερήσιο κόστος 57,01 δολάρια.
    Για να δημιουργήσει αυτή τη λίστα, υπολόγισε το μέσο κόστος ανά άτομο για το ταξίδι, λαμβάνοντας υπόψη τα χρήματα που απαιτούνται για μία διαδρομή 3 χλμ. με ταξί, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και ένα γεύμα. Επίσης, στα ημερήσια έξοδα συμπεριλήφθηκαν ένα γεύμα, ένα ποτήρι μπύρας, ένας καφές και ένα μπουκάλι κρασιού.
    Αυτοί είναι οι 19 πιο οικονομικοί τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο, σύμφωνα με το Hoppa, όπως τους δημοσίευσε το Business Insider:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου