Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κινέζοι πουλάνε σακούλες με “καθαρό αέρα” του βουνού!



’Αεριτζήδες’’ λοιπόν!
Όμως, ό τι και να κάνουν, την πρωτιά δεν μας την παίρνουν !
    Πλανόδιοι Κινέζοι πωλητές έστησαν πάγκους σε ορεινό μονοπάτι της χώρας και πουλάνε σακούλες με καθαρό αέρα στους περιπατητές… Όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει μια σακούλα με καθαρό αέρα έναντι 1,5-4,5 δολαρίων (ανάλογα με το μέγεθος) και να την πάρει μαζί του για να απολαύσει φρέσκο βουνίσιο αέρα όταν επιστρέψει στην πόλη. Οι κάτοικοι των χωριών στο βουνό της Κίνας ανακάλυψαν όπως φαίνεται μια νέα κερδοφόρα επιχείρηση πουλώντας «αέρα κοπανιστό» στους κατοίκους των αστικών κέντρων και στους άλλους επισκέπτες.
    Με τα προβλήματα της ρύπανσης της Κίνας, οι κάτοικοι των αστικών κέντρων ψάχνουν διαφυγή σε απομακρυσμένες περιοχές για μια πάρουν μια… ανάσα. Πλέον μπορούν να πάρουν λίγο από αυτόν τον αέρα μαζί τους στην πόλη!
    Σύμφωνα με τους ανθρώπους που πουλάνε τον «καθαρό αέρα», τον έχουν συλλέξει από την «καρδιά του βουνού» και οι επισκέπτες δίνουν τα χρήματά τους είτε για να πάρουν μια ανάσα εκείνη την ώρα είτε για να τον απολαύσουν αργότερα στο σπίτι τους. Κάποιες σακούλες έχουν μέσα ακόμη και πέταλα λουλουδιών για να μυρίζουν ακόμη πιο ωραία και να δίνουν μια ευχάριστη αίσθηση σε όσους ζουν στα αστικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου