Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μήνυση δικηγόρου για τα αγροτικά μπλόκα.



Μήνυση δικηγόρου για τα αγροτικά μπλόκα.
Χωρίς ίχνος συμπολιτευτικής διαθέσεως, ο μηνυτής έχει απόλυτο δίκιο!
Θυμηθείτε την ΑΡΧΗ της δημοκρατίας.
‘’Η ελευθερία του ανθρώπου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου’’.
Σε αυτά τα θέματα, ΠΟΤΕ δεν είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα.
Μήπως οι αγρότες και οι ‘’αγρότες’’ το παράκαναν ????
    Μηνυτήρια αναφορά για τα αγροτικά μπλόκα κατέθεσε δικηγόρος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ζητά να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες των υπευθύνων και επικεφαλής των αγροτικών μπλόκων για παρακώλυση συγκοινωνιών.
    Τη μηνυτήρια αναφορά υπογράφει δικηγόρος Αθηνών, ζητώντας την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου που «διακωλύει την ελευθεροεπικοινωνία οχημάτων κλπ. από μηνός». Ζητά δε να ληφθούν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των υπευθύνων και επικεφαλής αγροτικών και κτηνοτροφικών μπλόκων.
    Στο κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς γίνεται ονομαστική αναφορά σε πέντε μπλόκα και ειδικότερα σ' αυτά των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, του Προμαχώνα Σερρών, των Τεμπών, των Κερδυλλίων Καβάλας και της Ανατολικής Μακεδονίας.
    Εκτός, όμως, από τη δίωξη των υπευθύνων των παραπάνω μπλόκων, ο μηνυτής ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη και «κατά των 68 πανελλαδικών μπλόκων που διήρεσαν την Ελλάδα σε πλείστα όσα μέρη, ανεπίτρεπτα, ετσιθελικά και δόλια».
    Όπως εξηγεί ο υπογράφων τη μηνυτήρια αναφορά, αφορμή για την κατάθεσή της αποτέλεσε το γεγονός ότι ο ίδιος έπρεπε να μεταβεί στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να παραστεί με τη δικηγορική του ιδιότητα σε δικαστήρια της Καβάλας και του Έβρου κάτι που δεν κατάφερε οδικώς, αλλά αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις αερογραμμές.
    Όπως έγινε γνωστό, η μηνυτήρια αναφορά θα διαβιβαστεί τις επόμενες μέρες στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου