Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τάλαινα Πατρίδα!



Τάλαινα Πατρίδα!
Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης  Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ 
    Η πολυσυζητημένη και, κατά το μάλλον ή ήττον, έντεχνα σχεδιασμένη ''σύγκρουση των πολιτισμών'' του Χάντιγκτον, φαίνεται πλέον ότι δομείται και κατατίθεται στην ευρασιατική γεωπολιτική παλαίστρα. Μεγάλο θύμα η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος του σφοδρότερου πολιτικοκοινωνικού κυκλώνα της νεότερης ιστορίας της. Το πρόβλημα της υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και  μεταναστών έχει καταστεί τόσο δυσεπίλυτο, που απειλεί πλέον άμεσα την κρατική και εθνική υπόσταση της χώρας μας.
    Οι Ευρωπαίοι ''σύμμαχοί'' μας κοιτάζουν τα του οίκου τους. Άλλοι αναστέλλουν Συνθήκες, κατά το δοκούν, και κλείνουν τα σύνορά τους, άλλοι δέχονται επιλεκτικά μόνο τους μορφωμένους, άλλοι μας κατηγορούν για αδυναμία φρούρησης των συνόρων και μας απειλούν με έξοδο από τη Συνθήκη Σένγκεν. Κινήσεις δήθεν επίλυσης μέσω Τουρκίας αποτυγχάνουν! Και οι ροές συνεχίζουν αμείωτες!
    Οι ντόπιοι κυβερνώντες, σε πλήρη αμηχανία, αιχμάλωτοι των ιδεοληψιών και του ερασιτεχνισμού τους, καθώς και οι λοιποί πολιτικοί σχηματισμοί, δούλοι της ανικανότητάς των, αδυνατούν να αντιδράσουν.
    Κανείς εκ μέρους της πολιτείας δεν μας λέει πόσοι αλλοεθνείς μουσουλμάνοι έχουν μαζευτεί στη ήδη χρεωκοπημένη χώρα μας. Μάλλον φοβούνται ότι, αν μας το πουν, θα τρομάξουμε όλοι μας τόσο, που δεν θα μπορούν να ελέγξουν τον τρόπο αντίδρασής μας! Πάντως το σίγουρο είναι ότι ήδη ''τρίζουν τα κόκκαλα'' των αγωνιστών και ηρώων της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και των Βαλκανικών Αγώνων 1912-13!
    Η Κυβέρνηση, σύμφωνα με αυτά που έχει υπογράψει (δεν ξέρουμε και τι άλλο έχει συμφωνήσει), προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα μέρος των ξένων με τη μέθοδο της διασποράς, είτε τοπικά εντός των Αθηνών, είτε σε διάφορα μέρη ανά την επικράτεια. Το τι θα επακολουθήσει αυτής της πολιτικής, χωρίς κανένα σχεδιασμό, ουδείς γνωρίζει. Οι τυχόν αντιστάσεις των ελλήνων πολιτών έχουν πλέον καμφθεί, αφού τα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων έχουν φροντίσει να μας καθηλώσουν, εκμεταλλευόμενα τα ευαίσθητα ελληνορθόδοξα αισθήματά μας (τα οποία βέβαια αμφιβάλλω εάν υπάρχουν στις χώρες προέλευσης των αλλοεθνών που πλημμυρίζουν τη χώρα μας). Επιπλέον, ο πρόσφατα ψηφισθείς ''αντιρατσιστικός νόμος'' αποτρέπει δια του φόβου κάθε εθνική κραυγή αγωνίας!
    Τα μεγάλα, γνωστά σε όλους, ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
    Έναντι ποιας διεθνούς ή εθνικής υποχρέωσης εγκαθίστανται εκατοντάδες χιλιάδες (ίσως και παραπάνω) ξένοι, αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι στην Ελλάδα μας;
    Γιατί όλοι αυτοί δεν προτιμούν τις πλούσιες ομόθρησκες και ομότροπες χώρες της Μ. Ανατολής;
    Τι θα γίνει σε λίγο καιρό, όταν στη μητροπολιτική Ελλάδα θα έχουμε περισσότερους Μουσουλμάνους από όσους είχαμε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας;
     Με ποιο δικαίωμα οι κυβερνώντες, οι οποίοι ψηφίστηκαν από το 22% των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων κατά τις τελευταίες εκλογές, αλλάζουν την εθνική και θρησκευτική σύνθεση της χώρας μας; Ποιον ρώτησαν;
    Το θέμα πλέον έχει καταστεί Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας, κι όποιος δεν το βλέπει μακαρίως καθεύδει! Καθεύδει ή στρουθοκαμηλίζει, ως πιστός ακόλουθος είτε της ιδίας αυτού ιδεοληψίας είτε του δήθεν ευρωπαϊκού ανθρωπισμού. Του ψευδεπίγραφου αυτού ανθρωπισμού, ο οποίος ενώ δήθεν νοιάζεται για τους δυστυχείς πρόσφυγες και μετανάστες που γέμισαν τη χώρα μας, δεν τους δέχεται πλέον στη βόρεια Ευρώπη, και επιπλέον δεν δίνει δεκάρα για τους έλληνες που φτωχοποιήθηκαν και ψάχνουν στα σκουπίδια για το καθημερινό τους φαγητό, για τα εκατομμύρια ανέργους, για τους άστεγους, για τους συμπατριώτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά, για την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή της βόρειας Κύπρου και τις καθημερινές προκλητικές ενέργειες από την Τουρκία.
    Η Ελλάδα απειλείται άμεσα! Πολιτικά λόγω της ανυπαρξίας εθνικού σχεδιασμού, εθνικά λόγω της απεθνικοποίησης, θρησκευτικά λόγω της αποχριστιανοποίησης, κοινωνικά λόγω της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής, οικονομικά λόγω της χρεωκοπίας και της ήδη υπάρχουσας υψηλής ανεργίας.
    Τάλαινα πατρίδα! Αιωνίως Ελληνίς, σήμερα κινδυνεύεις από αφελληνισμό! Οι ταγοί σου λύγισαν! Η εθνική μας κυριαρχία -και όχι μόνον- διακυβεύεται! Σύγχρονοι βάρβαροι μας ζητούν και πάλι γη και ύδωρ! Εμείς ενωμένοι διατρανώνουμε: ''Θέλουμε την πατρίδα μας Ελληνική κι Ορθόδοξη''!
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου