Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015
    Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν  στο  ξενοδοχείο « PRESIDENT» των Αθηνών για  11η φορά οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του  κόμματος « ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»,  με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 20ης Σεπτεμβρίου 2015  και τον καθορισμό της μελλοντικής πορείας του Συνδέσμου.
    Η έναρξη της συνεδρίασης έγινε  την 11:00 ώρα και  τηρουμένων των σύννομων και  καταστατικών διαδικασιών διαπιστώθηκε η  απαιτούμενη απαρτία. Οι εργασίες ξεκίνησαν με αγιασμό από τον πανοσιολογιώτατο Θεοδώρητο, Υποστράτηγο εα, ο οποίος μετέφερε το χριστιανικό και πατριωτικό μήνυμα στην αίθουσα.
    Ακολούθως, κατά τη συνεδρίαση, μέσα σε  θετικό και συνεργατικό κλίμα διαπιστώθηκε από όλους, χωρίς εξαίρεση, η αναγκαιότητα της συνέχισης της πολιτικής δράσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη της πολιτικής δραστηριοποίησης των τίμιων, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων. Μεταξύ των προσωπικοτήτων που παρέστησαν ήταν και ο δήμαρχος Πεντέλης-Μελισσίων, ο οποίος στον χαιρετισμό του κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να αγωνισθούν για μια νέα Πατρίδα της αξιοπρέπειας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.  
    Στη συνέχεια, με την ευκαιρία της επετείου της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών πολιτικής δράσεως του Συνδέσμου παρουσιάστηκαν δύο διαλέξεις από εξαίρετους ομιλητές . Από τον τον αξιωματικό ε.α, αρθρογράφο-αναλυτή κο Σάββα Καλεντερίδη με θέμα « Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις , στη Συρία, Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη» και από τον οικονομολόγο - αναλυτή κο Βασίλειο Βιλιάρδο. Οι δύο αναλυτές υπήρξαν  απόλυτα κατατοπιστικοί και με απλό τρόπο εξήγησαν το ιστορικό και τις επιπτώσεις στην Πατρίδα μας από την άσκηση της εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων. Είναι πράγματι σπάνιες οι ευκαιρίες να παρακολουθεί το ελληνικό κοινό τέτοιες εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις χωρίς δημαγωγίες , ακρότητες , λαϊκισμούς, ψεύτικες ελπίδες και ξύλινη γλώσσα.
    Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάς, υφιστάμενη την πρωτοφανή προσφυγική λαίλαπα ( το έτος 2014 εισήλθαν στη χώρα μας 70.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ το 2015 μέχρι σήμερα ξεπερνούν τις 700.000) και με παραπαίουσα κυβέρνηση πνιγμένη στις ανούσιες και αναχρονιστικές ιδεολογικοπολιτικές της αγκυλώσεις  είναι πλέον ανίκανη να παράξει εξωτερική πολιτική και να προστατεύσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Παράλληλα ο  μαρασμός της ελληνικής οικονομίας, που επιβλήθηκε μεθοδευμένα μέσω της μνημονιακής πολιτικής και η  καθολική αδυναμία ανάκαμψής της θέτει υπό πλήρη αμφισβήτηση την υπόσταση της Ελλάδος ως ανεξαρτήτου κράτους .
    Δεν υπάρχει καμία ρεαλιστική προοπτική για τη Χώρα μας εφόσον, εξακολουθεί να υφίσταται αυτό το διεφθαρμένο και νοσηρό μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα . Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, καταργουμένων και διαλυομένων των ενόχων κομμάτων και με την εμφάνιση νέων πολιτικών κομμάτων και προσώπων. Διότι το πρόβλημα στην Ελλάδα , όπως πάντοτε, είναι πρωτίστως πολιτικό.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, διακηρύσσοντας το θάνατο των διχαστικών και απατηλών ιδεολογιών του αριστερού και δεξιού φάσματος και αναγορεύοντας το εθνικό συμφέρον ως μόνη πολιτική ιδέα, παραμένει μια νησίδα ελπίδας στο σκότος της σημερινής πολιτικής. Και αυτός είναι ο λόγος της συνέχισης της δράσης του και του αγώνος του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου