Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ασανσέρ και απολυμάνσεις έκανε η εταιρεία Infosolutions



Ασανσέρ και απολυμάνσεις έκανε η εταιρεία Infosolutions
Καλά, εκεί στην ΝΔ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ανήκουν ( υποτίθεται ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ και μετά θα πρέπει να συνεργασθούν ?
Εκτός και εάν εφαρμόζουν το ‘’ΟΙ 11 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ’’.
    Σκληρή απάντηση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη δίνει ο Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με όσα είπε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, ότι δηλαδή για την εταιρεία που ευθύνεται για το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών, είχε εγγυηθεί ο πρώην πρωθυπουργός.
    Συνεργάτες του κ. Σαμαρά επισημαίνουν ότι η εταιρεία Infosolutions συνεργαζόταν με τη ΝΔ από την εποχή που ήταν γραμματέας ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ για τις σχέσεις της με την κυβέρνηση της ΝΔ, αναφέρουν ότι είχε πάρει έργα, όπως τη συντήρηση... ασανσέρ και απολυμάνσεις με 562 ευρώ το μήνα.
    «Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις αναφορές του προσωρινού προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη για δήθεν σχέσεις του κ. Σαμαρά με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ και εκπροσωπείται από τον κ. Κλωνάρη», αναφέρουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προτάσσοντας πέντε λόγους:
    Πρώτον, η επιλογή της εταιρείας έγινε με ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ και τη σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων και των τεσσάρων υποψηφίων.
    Δεύτερον, θυμίζουμε ότι για τις εκλογές της ΝΔ είχε αρχικά επιλεγεί από τη διεύθυνση πληροφορικής και τη διεύθυνση προμηθειών της ΝΔ άλλη εταιρεία, απόφαση που άλλαξε μετά τις γνωστές θορυβώδεις αντιδράσεις του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Με αποτέλεσμα, να γίνει η διαδικασία από την αρχή, και να επιλεγεί η info-solutions, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έθεσε ο ίδιος ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης
    Τρίτον, ο κ. Κλωνάρης που εκπροσωπεί την εταιρεία που ανέλαβε το έργο, είναι παντελώς άγνωστος στον κ. Αντώνη Σαμαρά. Αντίθετα, ο κ. Κλωνάρης συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία είτε ως υπάλληλος, είτε ως μέτοχος, είτε ως ιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικής, ήδη από την εποχή όπου ο κ. Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος.
    Τέταρτον, ελέχθη ότι επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, η εταιρεία αυτή ανέλαβε έργο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι ότι η info-solutions (με αυτό ή με άλλο όνομα) είχε ήδη από δεκαετίας επιλεγεί από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, για τη συντήρηση δικτύων, έχοντας αντίστοιχη σύμβαση με τους συντηρητές του ασανσέρ, τους απολυμαντές ή τους καθαριστές των εγκαταστάσεων. Η σύμβαση ήταν αξίας 562 ευρώ/μήνα και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
    Πέμπτον, ο κ. Πτωχός στον οποίο ονομαστικά αναφέρθηκε ο κ. Μεϊμαράκης, θέλει να δηλώσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον κ. Κλωνάρη και τις εταιρείες του, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Και λυπάται που υποχρεώνεται δημόσια να διαψεύδει τον κ. Μεϊμαράκη. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».
Τι υποστήριζαν νωρίτερα από το περιβάλλον Σαμαρά
    Νωρίτερα, συνεργάτες του κ. Σαμαρά έκαναν λόγο για "κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέμματα" και υπογραμμίζουν ότι "όσοι έχουν ευθύνες οφείλουν να τις αναλάβουν". Επιστρέφοντας τις αιχμές για την εταιρεία, επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη συνεργάζεται με τη ΝΔ από τότε που ήταν γραμματέας της ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης.
    Ειδικότερα, από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά υποστηρίζουν ότι «ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».
    Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ακόμη: «Τι εξυπηρετούν; Γιατι το κάνουν; Γιατι εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρα με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη απο την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαρακης ηταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποιοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κομματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς, ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».
Τι είπε ο Μεϊμαράκης
    Σημειώνεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε αναφέρει ότι "ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία. Γιατί εκπλήσσονται όλοι; Αντί να δούμε πως θα σώσουμε το καράβι που πάει να βυθιστεί κάποιοι γίνονται μικροί και ζητούν την παραίτησή μου. Ευθύνες σαφώς υπάρχουν, ο γραμματέας γνώριζε την εταιρεία, ο γενικος διευθυντής τη γνώριζε, το Μαξίμου επί Σαμαρά είχε συνεργαστεί με την εταιρεία, όλοι την εγγυήθηκαν, τόσο θράσος να ζητουν την παραίτηση μου;". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου