Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

‘’Τα οψόνια της αμαρτίας…..’’



‘’Τα οψόνια της αμαρτίας…..’’
Οι Ρώσοι σταμάτησαν όλες τις εισαγωγές προϊόντων από την Τουρκία
    Ο πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Μηχανημάτων και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Τούρκων Εξαγωγέων, Αντντάν Νταλγκάκιραν, δήλωσε ότι όλα τα τουρκικά προϊόντα έχουν μπλοκαριστεί και δεν γίνονται καν δεκτά στα τελωνεία της Ρωσίας λόγω... καταμέτρησης.
    Ο Νταλγκάκιραν δήλωσε ότι οι εξαγωγές μηχανών έπεσαν από τα 800 εκ. στα 300 εκ. δολάρια, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Εξαγωγέων Ειδών Κλωστοϋφαντουργίας, δήλωσε ότι ο τομέας τους, που εξάγει προϊόντα αξίας ενός δις δολαρίων στη Ρωσία ετησίως, αναμένεται να πληγεί από την επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων.
Η Ρωσία χτύπησε αυτοκινητοπομπή του ΙΗΗ - Επτά νεκροί
    Αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, μόλις μια μέρα μετά την κατάρριψη του μαχητικού από τουρκικά F-16, βομβάρδισαν αυτοκινητοπομπή 20 φορτηγών, της τουρκικής "ανθρωπιστικής" οργάνωσης ΙΗΗ, μόλις η αυτοκινητοπομπή πέρασε από το τουρκικό στο έδαφος της Συρίας.
    Από την αεροπορική επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Αζέζ, του Χαλεπίου και από αυτήν έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, δέκα τραυματίστηκαν, ενώ τα 20 φορτηγά καταστράφηκαν ολοσχερώς.
    Η οργάνωση ΙΗΗ είχε διοργανώσει το ταξίδι με προορισμό τη Γάζα με το πλοίο Mαβί Μαρμαρά, το  οποίο δέχτηκε την επίθεση των ισραηλινών κομάντος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννιά Τούρκοι "ακτιβιστές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου