Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…



ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…
Ανδρέας Μελεζιάδης
    Απέναντι από το σπίτι μου ακριβώς, είναι το ΚΑΠΗ του 4ου Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Γ.Λαμπράκη.
    Πρίν από 10 μέρες, παρατήρησα από το μπαλκόνι μου, ότι η Ελληνική Σημαία του ΚΑΠΗ, ήταν εντελώς σκισμένη κατά μήκος, και οι δύο τελευταίες λωρίδες είχαν αποκοπεί. Όταν κυμάτιζε, φαινόταν σαν δύο διαφορετικές σημαίες, η μια κάτω από την άλλη, η μια με το σταυρό και 7 λωρίδες και η δεύτερη μόνο δύο λωρίδες.
    Σαν ενσυνείδητος δημότης της πόλεως και Έλληνας, ενοχλήθηκα από το απαράδεκτο αυτό γεγονός και επικοινώνησα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερώσω τους αρμόδιους.
    Με τα πολλά, επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, και ζήτησα την αποκατάσταση της Σημαίας, όπως προβλέπεται.
    Συγχρόνως, απέστειλα e-mail τόσο στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, όσο και στο γραφείο του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης, με το ίδιο περιεχόμενο και με σχετικές φωτογραφίες.
    Αυτά όλα, έγιναν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.

    Σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου, δέκα μέρες μετά, η Σημαία εξακολουθεί να είναι στην θέση της, αλλά στην ίδια κατάσταση, κατεστραμένη.
    Διερωτώμαι, πόση αδιαφορία μπορεί να υπάρχει στις αρμόδιες υπηρεσίες, από την κεφαλή μέχρι τους τελευταίους, ωστε να χρειάζονται πάνω από δέκα ημέρες για την αποστολή μίας σημαίας με έναν υπάλληλο, για να την αντικαταστήσει.
    Εάν το πρόβλημα είναι οικονομικό, ας επικοινωνήσουν μαζί μου, να αγοράσω μια σημαία και να τους την δώσω.
    Εάν πάλι, έχουν παντελή αδυναμία στην αποκατάσταση, ας το δηλώσουν να αγοράσουμε εμείς οι πολίτες οι ίδιοι την Σημαία και να την αντικαταστήσουμε, υποβάλοντας και την παραίτησή τους , δηλώνοντας την ανικανότητά τους ακόμα και για τα πλέον μικρά αλλά ουσιώδη θέματα .
    Η μόνη παραδεκτή απάντηση, είναι Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου