Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σκότωσε το σύντροφό της και την 4χρονη κόρη της για να γλιτώσει ο κόσμος από τα βαμπίρ



Σκότωσε το σύντροφό της και την 4χρονη κόρη της για να γλιτώσει ο κόσμος από τα βαμπίρ
    Οταν έκοψε το νήμα της ζωής του συντρόφου της και της μόλις τεσσάρων ετών κόρη τους, ήθελε να εμποδίσει τα βαμπίρ να καταλάβουν τον πλανήτη.
    Αυτή την εξήγηση άκουσε το δικαστήριο, όπου έφτασε η τραγική υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου Ρίτσαρντ Μπράουν και της μικρής Σοφία, από το χέρι της μητέρας της, Σέϊλι Κρίστοφερ.
    Η 36χρονη μαχαίρωσε 29 φορές το σύντροφό της και έξι φορές το παιδί της, πριν καρφώσει ξύλινα αντικείμενα στα κορμιά τους. Η γυναίκα επιτέθηκε σε ένα ακόμη παιδί, καρφώνοντάς το με ένα μολύβι, το οποίο παρά τους τραυματισμούς κατάφερε να επιζήσει.
    Μάλιστα, δύο ημέρες πριν διαπράξει το φρικτό έγκλημα, η Κρίστοφερ είχε πάει σε μία μονάδα ψυχικών ασθενειών στο Κένσινγκτον, τον περασμένο Φεβρουάριο, και είπε στο προσωπικό ότι κάποιος την κυνηγούσε. Ομως απέρριψε τις εκκλήσεις τους να παραμείνει για νοσηλεία και επέστρεψε στο σπίτι της.
    Η γυναίκα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες δολοφονίες και μία για απόπειρα δολοφονίες, αλλά η υπεράσπιση επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια, σύμφωνα με τον Guardian.
    Στο ξεκίνημα της δίκης, ο δημόσιος κατήγορος ανέφερε ότι η Κρίστοφερ ισχυρίζεται πως την ημέρα των δολοφονιών είχε λάβει μήνυμα που την καλούσε να σκοτώσει την οικογένειά της, προκειμένου να σώσει τον κόσμο από την επέλαση των βαμπίρ. Το μήνυμα είχε έρθει από μία λάμπα στο ταβάνι και εκείνη έκανε ό,τι της είπαν, πρόσθεσε ο κατήγορος. «Αφού τους μαχαίρωσε, η λάμπα της είπε να βάλει κάτι ξύλινο στο στήθος των θυμάτων της, προκειμένου να μην γίνουν βαμπίρ».
    Ο ψυχίατρος που εξέτασε τη γυναίκα διέγνωσε ότι έπασχε από ψυχωτική ασθένεια, πιθανότατα σχιζοφρένεια, την εποχή του εγκλήματος. Μετά από τη σύλληψή της, είπε σε έναν ψυχίατρο ότι τα χρώματα έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, με το κόκκινο να σημαίνει ότι η ίδια ή κάποιος από την οικογένειά της θα δολοφονηθεί. Στις 19 Φεβρουαρίου, τους είπε, έλαβε ένα πορτοκαλί σήμα, που της έδινε εντολή να σκοτώσει ώστε να αποτρέψει την επίθεση των βαμπίρ. Πρώτα επιτέθηκε στο παιδί που επέζησε. Οταν έφτασε ο σύντροφός της με το παιδί τους και τη ρώτησε τι συνέβαινε. «Είσαι ένας από αυτούς. Είσαι ένα βαμπίρ», του είπε εκείνη, κατά δική της ομολογία, και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα στο στήθος. Η άτυχη κορούλα της φώναζε «Οχι μαμά!», όπως παραδέχθηκε η ίδια, και όταν η Κρίστοφερ τη ρώτησε «είσαι ένας από εκείνους;», εκείνη απάντησε «ναι, είμαι μαμά», όπως είπε στους αστυνομικούς και για αυτό τη μαχαίρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου