Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γεννηματά: Η λεηλασία του πολιτικού χώρου του ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά



Γεννηματά: Η λεηλασία του πολιτικού χώρου του ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά
Μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρουμένου και από ‘’άλλες δημοκρατικές δυνάμεις’’,  η Φώφη μίλησε.
’Και ξανά προς τη δόξα τραβά’’
Μόνο που πρέπει να πάρει μαζί και το  ΚΚΕ Εσωτ. ( συγγνώμη, ΛΑΦΑΖΑΝΗ…) και τα υπόλοιπα ‘’λιμά’’ της αριστεράς, καθώς και τους ποντικοπασοκτσήδες που λάκισαν με την πρώτη ευκαιρία.
Καθόλου δύσκολο….
Ερώτηση προς την κ.Φώφη που εκμεταλλεύεται το όνομα του πατέρα της ( όπως πολλοί άλλοι ‘’γόνοι’’ … ευγενών οικογενειών).
Εάν οι ΑΝΕΛ είναι ακροδεξιοί, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τι είναι ?
Εάν ο Λαφαζάνης είναι αριστερός, το ΚΚΕ είναι ακροαριστεροί. Τα υπόλοιπα ΄΄λιμά΄΄ ( ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ ) τι είναι ?????
    «Οσοι προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει οριστικά» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
    «Οι εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με την ετυμηγορία τους έχουν καθορίσει τη διάταξη και το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων. Η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή. Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική  Συμπαράταξη σε μια κρίσιμη, δύσκολη και πολωτική εκλογική αναμέτρηση, που κάποιοι σκηνοθέτησαν ως παρτίδα για δύο, όχι μόνο άντεξε αλλά σημείωσε και σημαντική άνοδο και σε ποσοστό και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα της προηγούμενης Βουλής.
    Όσοι προέβλεπαν την εξαΰλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου έχει τελειώσει οριστικά! Η πρόσκλησή μας για ''επιστροφή στο κοινό μας σπίτι'' έγινε αποδεκτή και συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες. Η Νέα Αρχή που κάναμε με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις Πολιτών δημιουργεί μια νέα δυναμική για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας. Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το μήνυμα ενότητας, συνεννόησης, συνεργασίας και ελπίδας που πρεσβεύουμε.
    Πιστεύουμε πως κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τόσο οξυμένα προβλήματα του τόπου!   Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα την ευθύνη να διασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Με Εθνική Γραμμή για βιώσιμες λύσεις, με οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια και την αμετάκλητη απομάκρυνση του κινδύνου ενός Grexit. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε ξανά την περιχαράκωση του σε μια ισχνή κομματική πλειοψηφία και σε συνεργασία με τους αγαπητούς του ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ, όπως και κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο. Με αναπαλαίωση δομών και προσώπων. Αντί να τελειώσει με το παλιό όπως διακήρυττε προεκλογικά, το έβαλε για μια ακόμη φορά στην κυβέρνηση του.
    Εμείς με δεδομένες τις διαφορές και τις αντιθέσεις μας με το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ασκήσουμε μια αυστηρή αλλά αξιόπιστη και προγραμματική αντιπολίτευση, με ουσιαστική κριτική, με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις. Η αντιπαράθεσή μας θα έχει συνέπεια λόγων και στάσης, με επιχειρήματα, χωρίς ακραίες πολώσεις και δίχως άγονες διχαστικές συγκρούσεις. Η έντονη κριτική μας θα έχει ήθος και σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους μας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα, δίχως τυφλούς φανατισμούς.
    Αντιπολίτευση αλήθειας, με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και στο αύριο, που υπερασπίζεται ταυτόχρονα και τη διαχρονική προσφορά της παράταξής μας στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου