Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Το κύκλωμα στη Μύκονο οι βίζιτες και η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα



Το κύκλωμα στη Μύκονο οι βίζιτες και η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα
    Λίγο οι έκτακτες εκλογές, λίγο η εποχή-διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου- λίγο το ροζ κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Μύκονο με εγκέφαλο Λιμενικό που πάσαρε κομμάτια σε πορτοφολάδες… ε… δε θέλει και πολύ για να φύγουν οι «θεές» από το νησί των κουνιστών και να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.
    «Θεές» που περιμένουν ώρες στον πλαστικό-φίλο τους για να βάλουν στήθος, να φουσκώσουν χειλάκι, να σμιλέψουν κωλαράκι μπας και έχουν στο μέλλον καλύτερη τύχη.
    Οι “τατάνες αυτές” βγάζουν γούστα όχι μόνο στη Μύκονο και στη Σίφνο όπου και πάνε με τον φλώρο-εφοπλιστή-σκαφάτο «φίλο» , αλλά και στην Αθήνα όπου μένουν μόνιμα. Τις περισσότερες φορές σε δυάρια και τριάρια στα νότια προάστια. Και τα σπίτια βεβαίως είναι μια ευγενική προσφορά των μόνιμων πελατών.
    Και μην ρωτήστε γιατί στην Αθήνα… Διότι στην Αθήνα εξασφαλίζουν τα πάγια. Τα νησιά… ειδικά το καλοκαίρι… προσφέρουν το εξτραδάκι. Το κερασάκι στην τούρτα αδέρφια. Η είδηση για την εξάρθωση του κυκλώματος έφερε στην αρχή παγωμάρα σε πολλές. Ειδικά στις Ελληνίδες που μετά τα κάπιταλ κοντρόλς υποχρεώθηκαν να κατέβουν στα 80 ευρώ και να χάσουν τις χιλιάρες και τα δώρα.
    Η επιστροφή στο κλεινόν άστυ τους απομακρύνει από τη red zone των ερευνών και φέρνει ξανά στην καθημερινότητα τους το πρόγραμμα της νεαρής που σπουδάζει για να τα βγάλει πέρα. Για να έχουν «ένα βραχιόλι περασμένο στα χέρια». Για να κάνουν τους γονείς τους περήφανους.  Ένα πρόγραμμα βεβαίως που για τους μυημένους είναι γνωστό και δεδομένο.
    Ένας καφές σε γνωστή καφετέρια των Βορείων Προαστίων, ένα φαγητό στο πιο ακριβό σουσάδικο-το οποίο κατά τύχη μόλις άνοιξε και είναι το μαστ της σεζόν γι αυτό οφείλουν στο βωμό του Insta και το Face να κάνουν το check in τους-, ψώνια σε γνωστό εμπορικό και μπάνιο στον Αστέρα.
    Όσο για το βράδυ; Ένα ποτό στα Νότια και ένα σινεμαδάκι για να καλύψουν τις ανύπαρκτες γνώσεις τους.  Και βεβαίως δεν σκάνε πουθενά χωρίς τη βλεφαρίδα κάγκελο η οποία φτάνει στο Θεό, τα χείλη ζωγραφισμένα εκεί που θα ήθελαν να είναι και όχι εκεί που τους τα έδωσε η μαμά τους και το make up τόσο πολύ που πέφτει ως χρυσόσκονη ματαιοδοξίας στους διαδρόμους των WC.
    Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τη διασκέδαση του Σαββατοκύριακου με πρώτο τραπέζι πίστα, λουλούδια και σαμπάνιες να ρέουν όλο το βράδυ στον Νικολάκη και δώστου selfie να ζηλέψει η βλάχα η συμμαθήτρια ή ή πρώην του κλαρινογραμπρού που κρατάει το σελφοκόνταρο ωσάν να κρατάει την σιδερένια χούφτα που βγάζουμε μύδια το καλοκαίρι.
    Έτσι είναι το πρόγραμμα, μέχρι βεβαίως να βρουν τον κατάλληλο για να προσφέρει όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Γιατί όπως είναι γνωστό από τα ρητά που αντιγράφουν στο Google και τα ποστάρουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση χωρίς να γνωρίζουν την σημασία τους «η ματαιοδοξία είναι η τροφή των μετρίων και των ημιμαθών»
    Όσο για την εμφάνιση; Ρούχα που πιο φθηνά-Ζάρα… μαγαζάρα- δεν υπάρχουν, αλλά τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα ακριβά. Πολύ ακριβά. Τα τελευταία δώρα των Δαναών-χορηγών που δεν φοβού να κάνουν δώρα.
    Από LV και Channel μέχρι Louboutin και Rolex . Κομμάτια που διαφημίζουν παντού μήπως και τσιμπήσει ο επόμενος βλάκας και χώσει για να χαρεί πέντε λεπτά αχαλίνωτου σέξ.
    Και τώρα κορίτσια τι; Τώρα που πάει η Μύκονος ποιος; Τι έχει για τη συνέχεια;
    Είμαι σίγουρος πώς όλο και κάτι νέο θα σκάσει γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «θέλει η πουτ@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου