Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Για πολλοστή φορά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έδρασε σπείρα Γεωργιανών ληστών σε βάρος υπέρηλικης



Ήρθαν οι Σύριοι λαθρομετανάστες και ξεχάσαμε τους Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ.
Είχαν έρθει οι Πακιστανοί κτλ και ξεχάσαμε τους Γεωργιανούς.
Όμως, οι Γεωργιανοί ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! Τα προεκλογικά ‘’κοπάδια’’ του ΠΑΣΟΚ με ψηφοφόρους του ( Για να μην ξεχνάμε κιόλας, όταν βγήκε ο κ.’’Λεφτά υπάρχουν’’ ) Ρωσοτέτοιους, ήρθαν και έμειναν.
Από αυτούς ποιος θα μας γλυτώσει ?????
    Για πολλοστή φορά και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έδρασε σπείρα Γεωργιανών ληστών σε βάρος υπέρηλικης. Και σε αυτή την περίπτωση όπως ακριβώς και σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση από την ομοεθνή τους οικιακή βοηθό της άτυχης ηλικιωμένης, που εργαζόταν μάλιστα για εκείνη επί επτά συνεχόμενα έτη και δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα στους βασανιστές της 89χρονης. Ακολούθησαν απλά την πάγια τακτική των Γεωργιανών, όπου εντοπίζουν ο ένας τον άλλον συνήθως σε μπαρ και μέσω αμοιβής ή απειλών καταφέρνουν από τις ομοεθνείς τους υπηρέτριες να πληροφορούνται για την οικονομική κατάσταση και την ηλικία των εργοδοτών τους
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής υπόθεση ληστείας σε βάρος 89χρονης και της οικιακής βοηθού της, που καταγγέλθηκε από την δεύτερη ότι διαπράχθηκε στις 19 Αυγούστου στον Κάλαμο Αττικής. Δράστες είναι η ίδια η 54χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός, που προχώρησε στην σχετική καταγγελία στις Αρχές και άγνωστος αριθμός συνεργών της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ψευδορκία καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
    Συγκατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση, είναι και μία 35χρονη, ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
    Ειδικότερα, στις 20 Αυγούστου, η 54χρονη κατέθεσε ενόρκως ότι μεταμεσονύχτιες ώρες της 19ης, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν με άγνωστο τρόπο στο σπίτι της 89χρονης στον Κάλαμο, όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός τα τελευταία επτά χρόνια. Έπειτα, αφού ακινητοποίησαν την ίδια και την ηλικιωμένη δένοντάς τους, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.
    Με το πέρας της κατάθεσης της, διαπιστώθηκε ότι η 54χρονη δεν διέθετε έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα και συνελήφθη αρχικά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 54χρονη οικιακή βοηθός βοήθησε τους δράστες να εισέλθουν στην οικία, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην 89χρονη με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου