Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Απίστευτη γκάφα: ΚΤΕΛ εκδίδει εισιτήρια σε... δραχμές



Απίστευτη γκάφα: ΚΤΕΛ εκδίδει εισιτήρια σε... δραχμές
Γκάφα το λέτε εσείς?
Μήπως….’’το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον’’ ??
fpress.gr
    Αν και η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της και από την έκβαση της είναι πολύ πιθανό να εξαρτηθεί το αν η Ελλάδα επιστρέψει στη ΔΡΑΧΜΗ, υπάρχουν κάποιοι που μάλλον το θεωρούν δεδομένο και έχουν ήδη υιοθετήσει το εθνικό μας νόμισμα στις συναλλαγές με τους πελάτες τους.
    Ενα εισιτήριο των ΚΤΕΛ κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς κοστολογείται σε δραχμές.
    Στο 6ο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, λοιπόν, για το δρομολόγιο Βυτίνα-Αθήνα-Βυτίνα, το εισιτήριο κοστίζει 34 ευρώ αν και στο έγγραφο γράφει 34 δραχμές.
    Προφανώς και πρόκειται για λάθος και ίσως να είχανε ξεμείνει μπλοκάκια και κανένας δεν θεώρησε χρήσιμο να τα αντικαταστήσει.


ΚΤΕΛ: Δεν τυπώνουμε εισιτήρια σε δραχμές
    Προβοκάτσια και μεγάλο ψέμα χαρακτηρίζει το ΚΤΕΛ Αρκαδίας τα δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι τυπώνει και εκδίδει εισιτήρια σε δραχμές, εμφανίζοντας μάλιστα και φωτογραφία εισιτηρίου Αθηνών - Βυτίνας με επιστροφή.
    Ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Θοδωρής Ντελόπουλος εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «πρόκειται για προβοκάτσια και πολύ μεγάλο ψέμα. Από το 2003 έχει καταργηθεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με άλλα τέσσερα ΚΤΕΛ».
    Πρόσθεσε ότι «δεν ισχύουν αυτά που γράφονται κι εμφανίζονται ως ντοκουμέντα και δεν τους τιμούν».
    Ο κ. Ντελόπουλος τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι όλα ηλεκτρονικά και μηχανογραφημένα και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους μπλοκ εισιτηρίων.
    Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ τόνισε πως, «εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση να πάει καλά στην διαπραγμάτευση για να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν τη χώρα. Κατά τα άλλα, εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου