Τρίτη 26 Μαΐου 2015

7.Οπαδός προδόθηκε από τη Μίλαν και τη... γυναίκα του!



7.Οπαδός προδόθηκε από τη Μίλαν και τη... γυναίκα του!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ. Μην φεύγετε από το μάτς, πρίν τελειώσει.
HuffPost Greece
    Αυτό θα πει... διαστροφικό σενάριο. Διαβάστε για την απίστευτη ιστορία ενός οπαδού της Μίλαν που μέσα σε δύο ώρες κατάφερε να ζήσει ισάριθμες μεγάλες απογοητεύσεις.
    Παρακολούθησε από την τηλεόραση το παιχνίδι της αγαπημένης του Μίλαν και έπειτα επέστρεψε σπίτι του για να βρει την αγαπημένη στο κρεβάτι με έναν άλλο.
    Δεν πρόκειται για κάποιο τηλεοπτικό σενάριο made in Italy αλλά για έναν πραγματικό εφιάλτη που βίωσε το απόγευμα της Κυριακής ένας 45χρονος φίλος των «ροσονέρι» από το Βιτζέβανο.
    Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport», απογοητευμένος όπως ήταν από την εξέλιξη στο Σασουόλο-Μίλαν (ο Ντομένικο Μπεράρντι έκανε το 3-2 για τη Σασουόλο ολοκληρώνοντας έτσι χατ-τρικ για τους "νεροβέρντι") άφησε το μπαρ όπου έβλεπε το παιχνίδι δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, για να γυρίσει νωρίτερα σπίτι και να πέσει πάνω σε μία άκρως δυσάρεστη έκπληξη.
    Με το που άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε την γυναίκα του στο κρεβάτι με έναν άλλο άνδρα και ακολούθησε... χαμός. Ο φίλος της Μίλαν ήταν σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να χειροδικεί εις βάρος της 40χρονης συζύγου του και του 42χρονου εραστή της και χρειάστηκε η επέμβαση των καραμπινιέρι για την αποκατάσταση της τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου