Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

1.Νέο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένο Έλληνα από αλλοδαπούς στην Κυψέλη



Καλύτερα να μην βγεί κανένας εξυπνόβλακας από τους γνωστούς, και πεί ότι προβάλλονται μόνο τα εγκλήματα των ποικιλόχρωμων. Έχουμε τους δικούς μας, αλλά τώρα ‘’ τα είχαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα…’’
http://greeknation.blogspot.gr
defencenet.gr
    Νέο έγκλημα στην υπό κατοχή από τους αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» Κυψέλη με θύμα ηλικιωμένο αποκαλύφθηκε σήμερα. Και φυσικά δεν είναι μόνο η Κυψέλη υπο κατοχή αλλά πρακτικά όλη η ελληνική «επικράτεια».
    Δεμένος χειροπόδαρα και άγρια δολοφονημένος βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα της ένας ηλικιωμένος άνδρας στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη. Ο 70χρονος, εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος του 3ου ορόφου της οδού Ερυθραίας 60 και οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για ληστεία καθώς το διαμέρισμα βρέθηκε ψαγμένο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος διέμενε τα τελευταία χρόνια μόνος του.
    Οι δράστες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ είναι αλλοδαποί.
    Ακόμη ένα Έλληνας δολοφονημένος και το κράτος όχι μόνο ανήμπορο να προστατέψει τους πολίτες του αλλά και αδιάφορο. Και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί εάν στην εξουσία έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα το οποίο έχει εκφραστεί ανοικτά κατά των κέντρων κράτησης αλλοδαπών, κατά των απελάσεων και κατά κάθε αποτρεπτικού μηχανισμού για την είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου