Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

8.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπήκε στην Ολομέλεια με ένα μπαλόνι



8.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπήκε στην Ολομέλεια με ένα μπαλόνι
Εκανε φασαρία γιατί της είπαν να μην το... ανεμίζει
Μάλλον χρειάστηκε να ‘παρκάρει’’ το καλάμι έξω από τη Βουλή, για να μπορέσει να κρατήσει το μπαλόνι.
Πάντως, για να λέμε και το σωστό, δίκιο είχε η γυναίκα. Σε Παιδική Χαρά, με μπαλόνια πηγαίνουν.
    Ενταση πυροδότησε ξανά στην Ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή δεν στάθηκε αυτή τη φορά κάποια παρέμβασή της, αλλά ένα... κόκκινο μπαλόνι.
    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συμμετείχε στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, πήγε στη Βουλή. Στο συλλαλητήριο, οι διαδηλωτές κρατούσαν πολύχρωμα μπαλόνια. Ενα τέτοιο κρατούσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το οποίο, μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε ούτε όταν πήγε στη Βουλή. Ούτε καν όταν μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας.
    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε στα έδρανα και έδεσε το μπαλόνι δίπλα της, με αποτέλεσμα να... ανεμίζει από πάνω της. Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος, της ζήτησε να το κατεβάσει, γιατί, όπως είπε, δεν ήταν... λογικό και έκανε και θόρυβο. Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε τον λόγο και καθώς δεν της τον έδιναν άρχισε να φωνάζει, κατηγορώντας την κα Κόλλια για κατάχρηση εξουσίας.
    Πάντως, το μπαλόνι δεν βγήκε από την αίθουσα, απλά μετακίνηθηκε λίγο παραπέρα, στο κάθισμα της βουλευτού...
    Το πρώτο σχόλιο για την κίνηση αυτή της Ζωής Κωνσταντοπούλου (πέρα από την αντίδραση της κυρίας Τσαρουχά) ήρθε από το ΠΑΣΟΚ και δια στόματος Τάκη Ρήγα: «Κάποιοι αστείοι πήγαν για πρώτη φορά σε διαδήλωση στη ζωή τους. Τους έχει πιάσει παλιμπαιδισμός και θέλουν να μετατρέψουν τη βουλή σε παιδική χαρά», είπε χαρακτηριστικά.
    Δηκτικός για το κόκκινο μπαλόνι της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης:
    «Eίναι κρίμα που η κάμερα δεν μπορεί να γυρίσει να δείξει αυτό το ωραίο κόκκινο μπαλόνι. Είναι παρά πολύ ωραίο αυτό το κόκκινο μπαλόνι που κάποιος καλός συνάδελφος έφερε στην αίθουσα.
    Το κοίταζα και σκεφτόμουν κάτι που μου έλεγε ο πατέρας μου: ΄Αέρα παιδί  μου δεν έχουν μόνο τα μπαλόνια, έχουν και ορισμένα μυαλά», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου