Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

9."Το 50% θα επιστραφεί τον επόμενο μήνα σε ΕΔ και σώματα ασαφαλείας" είπε ο Σαμαράς και χαιρέτησε στρατιωτικά

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9."Το 50% θα επιστραφεί τον επόμενο μήνα σε ΕΔ και σώματα ασαφαλείας" είπε ο Σαμαράς και χαιρέτησε στρατιωτικά
’Ψιλό γαζί , ψιλό γαζί, μας το ‘κλεισες το μαγαζί’’
Τα λεγόμενά του, αποτελούν ‘’ΟΔΗΓΟ’’ για κάθε χρεώστη.
Πληρώνει ‘’μέρος’’, και καθάρισε.
Το είπε και ο…
Βέβαια, χαιρετώντας στρατιωτικά, με αμερικανικού τύπου χαιρετισμό, μάλλον μας κορο’ι’δεύει.
Στην Ελλάδα, απαγορεύεται ο χαιρετισμός χωρίς κάλυμμα κεφαλής, με το εθνόσημο.
Να τον δώ με δίκοχο, και ας μην μου δώσει φράγκο.
‘’Δίκωχο’’ ? Ακόμα ένας Βενιζέλος μας έλλειπε…
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/                                  
onalert

    Από τα πρωθυπουργικά χείλη και από το βήμα της Βουλής ανακοινώθηκε τι θα κάνει η κυβέρνηση με στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας σχετικά με τις περικοπές. Πριν πάρει η κυβέρνηση την ψήφο εμπιστοσύνης με 155 ναι και χαιρετήσει …στρατιωτικά όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι στρατιωτικοί αστυνομικοί ,πυροσβέστες και λιμενικοί θα πάρουν από τον ερχόμενο μήνα πίσω το 50% απ΄ όσα δικαιούνται με την απόφαση του ΣτΕ!
    Ο Σαμαράς αναφέρθηκε στις περικοπές που έγιναν στους στρατιωτικούς, τονίζοντας ότι δικαιώθηκαν στο ΣτΕ και "τους δίνουμε μεγάλο μέρος των περικοπών που υπέστησαν, ακριβώς γιατί στο μεταξύ βγάλαμε πλεονάσματα".
    Και πρόσθεσε: "Από τον επόμενο μήνα θα παίρνουν πίσω τη μισή περικοπή που τους έγινε από το 2012 και τα αναδρομικά της φετινής χρονιάς από τον Ιούλιο, ενώ από την επόμενη χρονιά θα παιρνουν κάθε μήνα και τα αναδρομικά και των δυο προηγούμενων ετών. Δηλαδή ταμειακά θα καλυφθούν πάνω από τα τρία τέταρτα των περικοπών που τους έγιναν".
    Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι στρατιωτικοί -το πόσοι θα το δούμε- θα προσφύγουν ξανά στα δικαστήρια καταθέτοντας αγωγές και διεκδικώντας το 100% όσων δικαιούνται.
    Επιπλέον οι στρατιωτικοί επιμένουν ότι συμφωνα με όσα προβλέπονται στο σχέδιο του προϋπολογισμού οι επιστροφές δεν θα ξεπεράσουν το 45%

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ ΠΟΣΟΥ??????????? ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ??????????? ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΣΟΙ Η@#$% ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή