Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

9.Ελληνας υπουργός μπήκε στο μετρό ... και το έκανε θέμα!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9.Ελληνας υπουργός μπήκε στο μετρό ... και το έκανε θέμα!
’ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ !’’
Από αυτό και μόνο, φαίνεται το επίπεδο του ανθρώπου. Είναι τόσο αρχικαλαμάκιας, που περνάει όλους τους άλλους για καλαμάκες.
Δυστυχώς, τα ‘’βλήτα’’ που ψηφίζουν, ξεχνάνε πολύ γρήγορα. Μια λέξη μόνο και ο νοών, νοείτω ( και ίσως ενθυμείτω ). ΙΡΑΚ.
protothema.gr
    Την απόφασή του να μετακινηθεί με το μετρό προκειμένου να πάει   το πρωί στο υπουργείο του, έκανε γνωστή με... φωτογραφικά ντοκουμέντα ο Αργύρης Ντινόπουλος.
    Ο υπουργός Εσωτερικών επέλεξε, προφανώς για συμβολικούς λόγους, να χρησιμοποιήσει τους συρμούς του μετρό, για να πάει και αυτός στην εργασία του. Έτσι νωρίς το πρωί, άφησε το πολυτελές αυτοκίνητο που το παρέχει το κοινοβούλιο στο πάρκινγκ και κατευθύνθηκε στη στάση του μετρό.
    Το γεγονός αποφάσισε να το διαδώσει μοιράζοντας μια φωτογραφία στα μέσα ενημέρωσης. Η φωτογραφία, η οποία προφανώς τραβήχτηκε από κάποιον συνεργάτη του, δείχνει τον Αργύρη Ντινόπουλο στο μετρό της Αθήνας καθ' οδόν προς το υπουργείο του.
    Ο υπουργός λίγο αργότερα εμφανίστηκε και σε εκπομπή του Αντ1, όπου και μίλησε για την επιλογή του, και το «παράδειγμα» που έδωσε... ΞΑΝΑΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου