Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

8.Βούλτεψη: Ύβρις να ασχολούμαστε όλη μέρα με τις καθαρίστριες όταν υπάρχουν 1,5 εκατ. άνεργοι

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8.Βούλτεψη: Ύβρις να ασχολούμαστε όλη μέρα με τις καθαρίστριες όταν υπάρχουν 1,5 εκατ. άνεργοι
     «Δεν μπορούν να είναι οι καθαρίστριες κρατικοί υπάλληλοι» είπε μιλώντας στο Mega η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, προσθέτοντας: «Είμαστε όλοι καθαρίστριες αλλά δεν μπορούμε να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι».
    Η κυρία Βούλτεψη ερωτούμενη για τον αγώνα που δίνουν εδώ και πολύ καιρό οι καθαρίστριες είπε ότι «υπάρχουν επαγγέλματα που δεν μπορούν να επιβαρύνουν το κράτος». Και τόνισε: «Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».
    Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ακόμη ότι δε βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» τους αστυνομικούς και άλλους εργαζόμενους που είναι στον ιδιωτικό τομέα με τις καθαρίστριες και πρόσθεσε: «Οι δικαστικές αποφάσεις για τους ενστόλους θα εφαρμοστούν».
    Αναφερόμενη στις επισκέψεις της Τρόικας στην Αθήνα, η κυρία Βούλτεψη είπε πως «κάθε φορά που ερχόταν, δημιουργούταν μια κακή ψυχολογική κατάσταση στην αγορά και την κοινωνία» και αποκάλυψε πως η αξιολόγηση της Τρόικας από το Παρίσι αποτέλεσε πρόταση του Πρωθυπουργού.
    Για την επιλογή Αβραμόπουλου ως Έλληνα Επιτρόπου, υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης ήταν να στείλει ένα στέλεχος πρώτης γραμμής για να δείξει πως στηρίζει το νέο «υπουργικό συμβούλιο» της Ευρώπης ενώ διεμήνυσε πως ανεξαρτήτως του χαρτοφυλακίου που θα αναλάβει ο κ. Αβραμόπουλος η Ελλάδα θα έχει οφέλη σε κάθε περίπτωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου