Σάββατο 24 Μαΐου 2014

1.Ξεκίνησε το «μασάζ» των ταξιτζήδων ο Μπουτάρης

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1.Ξεκίνησε το «μασάζ» των ταξιτζήδων ο Μπουτάρης
    Είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί «ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις».
    Λίγα 24ωρα πριν από την κάλπη και ο Γ. Μπουτάρης μαζί με τον Π. Αβραμόπουλο και τον Γ. Δημαρέλο συναντήθηκαν με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης "Ερμής".
    Μπορεί η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας (προσοχή όχι του δήμου) λέει ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει η διοίκηση του δήμου, στην προσπάθειά της να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη, όμως φαίνεται ξεκάθαρα ο προεκλογικός χαρακτήρας της συνάντησης (αλλιώς γιατί να βγάλει ανακοίνωση η Πρωτοβουλία και όχι το γραφείο τύπου του δήμου;)
    «Στο επικέντρο της συζήτησης βρέθηκε το κυκλοφοριακό, όπου διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων σε επιμέρους πτυχές του, ενώ το προεδρείο του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης "Ερμής", δια του προέδρου του Κώστα Γιαννακάκη, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στη διαβούλευση για το κυκλοφοριακό, που θα αρχίσει μετά τις εκλογές» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης του Γ. Μπουτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου